cosami paci na chlapcoch? si vsimnem vzdy oci a ruky ked ma take super zemu vidno na tak zily oojoj.. blondak s modrymi ocami a mal by fetovat piko amozno aj nieco tvrdsie ...ajasne ze ked ma zmysol pre humor ataky pojaseny jak ja..ajbysom sem dala fotku len to neviem :/
hlavne to musí byť magor od kosti, musí mať rád skateboardy a snb mať dlhé prsty, zlatý nos, pekný zadok, bordelár fajčiar, podivín a veľké pekné oči... kde siiiiiiiiiii?
@horsiq lol no ale aja bysomsa riadne smiala lebo najlespsie stoho 15 skeundoveho videa nieje to chodte vsetci do materinej.. aani ten jeho krivy nos ale rozuhehehroee D
ako bolo už spomínané hore rozhodne zmysel pre humor, prirodzená inteligencia a ako profesionálna deformácia ovládanie gramatiky ..čo sa týka výzoru oči, ruky, žily , úsmev a pekné zuby ...a nemôžem si pomôcť ale aj mužské nohy
modré oči, detský úsmev (v zmysle úprimného a nehraného), výrazný nos, načrtnuté tehly.
vlastný názor, rozhodnosť, istota, impulzívnosť, inteligencia, humor, pozornosť, cit, hravosť, cieľavedomosť, zmysel pre detail a tešivosť z maličkostí.
Dievcata niektore mate fakt uzasny vkus ...fajciar? Toto keby napise nejaka pubertiacka, ktora leti len na krasu a dlhe vlasy pochopim, ale ze v tomto veku to nejaka moze povedat. Hmm zamyslam sa kde tento svet speje..
O par rokov budete mat poziadavku aby vas mlatil a fetoval...dpc
Troška viac vyšší, podlhšie vlasiská (troška taký metal nech má na hlave), pekný úsmev, nech má zmysel pre humor, milý, šikovný a tak . a hlavne: mám slabosť na zelené oči
Moja kamoška má fakt peknéfo frajera na Facebooku má takú zlatú fotku. Jéééžiš. Podľa mňa by mal byť chlapec pekne opálený. Mať väčšie svaly, mať dobrý účes a byť vtipný milý a múdri.
podľa mňa je veľmi dôležité keď chalan dokáže rozosmiať babu pri hocijakej príležitosti a nemal by piť ani fajčiť a čo sa týka výzoru nech nieje tenký jak nitka a aby bol vysoký a sympatický na kráse až tak nezáleží ale určite by potešilo keby bol pekný
2.každá žena (alebo zajko-filip má inú predstavu o ideálnom chlapovi
kedysi ma priťahovalo, keď mi chlap nevolal každý deň, nepísal smsky, v istom slova zmysle sa mi páčilo, že ma ignoroval a nedával mi žiadnu istotu, že má rád iba mňa. asi to bol vek, keď ma ,,bavilo" trápiť sa kvôli kreténom a tak...
dnes si vážim úplne iné veci - keď mi pomáha piecť a upratať keď ja všetko nestíham, že ma nosí na rukách aj keď som ťažká, že ma vždy odprevadí domov - až do postele , že sa so mnou dokáže o čomkolvek porozprávať a neprevracia očami nad mojimi problémami. a milujem, keď si nechá zarásť bradu
Mal by mať zmysel pre humor, logiku, dobrodružstvo a adrenalín. Nemal by byť lenivý. Úprimnosť je samozrejmá Čo sa týka vzhľadu, tak letím na dlhé vlasy, pekný úsmev, nemusel by byť veľmi vysoký a môže byť hudobník
široké ramená aby som sa mala kam schovať, strnisko, milý úsmev, z ktorého budem aj dva dni mimo a dlhšie vlasy aby som sa mala kam zahrabnúť rukami... mal by ma milovať najviac na svete a vážiť si ma ako ženu
Ale inač je to blbá otázka... Na chalanoch sa mi páči všetko, čo sa mi páči To by ste sa ma museli spýtať na niekoho konkrétneho, aby som to takto vedela napísať.
@sabnacke trebars pomaham zenam piect a upratovat; nosim ich na rukach, ked su tazke a odprevadzam ich domov-neraz az do postele. dokazem sa s nimi porozpravat o comkolvek a neprevraciam ocami nad ich problemami. a mam briadku
@antifunebracka noo to je strašne pekné, ale to som popisovala môjho chlapa, a taktiež nevravím, že je to ideálny typ chlapa, sú tam nejaké malé nedostatky a veci ktoré by som okamžite vymazala z jeho správania povedala som len, čo si cením na tom mojom
Ten, kto povie, že na vzhľade nezáleží, tak nech sa skúsi neupravovať pár dní, možno aj dlhšie a bude ma fakt zaujímať ako ho prijme okolie! Vzhľad bol podstatný vždy, len ľudia zaslepení vnútornou láskou a citmi to nepokladajú za príliš podstatné. A tak mňa najprv zaujmú oči, úsmev a dokopy všetko. Celkový dojem, povaha. Takže tak
musi byt vyssi odomna, svalnaty, tnave vlasy, siroke ramena, krasne tmave oci, moze byt aj tetovanie ale piercing asi nie, velke ruky, dlhsie vlasy, hranatejsia sanka, pekne zuby usmev celkovo
ak ma inšpiruje. to sa ma priťahuje na ľuďoch všeobecne.
ak výzorovo... ja neviem. každý môj chlap vyzeral v podstate inak ale tento má široké ramená a dobrú brucho a fajne sa na to pozerá!
ale aj tak som najviac na nosy!
vyšší jak ja by mohol byť, to mám dosť problém a to ešte aj opätky chcem nosiť. keď zostanem na ocot, tak ich budem nosiť naschvál a budem sa vyhovárať, že to preto, lebo všetci sú menší a mala som zúžený výber.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Inak buď sám sebou a neseď len doma.
Celé kúzlo veci
To som tu odpozoroval z tych pocetnych tem
vlastný názor, rozhodnosť, istota, impulzívnosť, inteligencia, humor, pozornosť, cit, hravosť, cieľavedomosť, zmysel pre detail a tešivosť z maličkostí.
a ak sa mi vydrží pozerať do očí (takého som ešte nenašla)
O par rokov budete mat poziadavku aby vas mlatil a fetoval...dpc
a nejaké reči premení na skutky.
aaaa mal by byť veeľmi sexy. vyšší. poznateľne. a čo ja viem, musí mať niečo, čo ma na ňom upúta.
GUITAR PLAYERS FINGER BETTER!
Vyšší,dlhšie vlasy,pekné zuby!,nech je na ňom vidieť,že má rád šport a má mať príjemný úsmev toľko asi k zovňajšku..
Inteligentný,ale nie prehnane, nech má proste všeobecný prehľad, úprimný,milý,charizmatický, nech vie čo je to morálka.. a nič iné ma nenapadá.
Co sa vam na tom moze pacit ?
Ale tak napr. mám slabosť na tanečníkov a muzikantov, na tehličky a fasa chlapské ruky.
toľko asi k tej nepovrchnosti
veď to s takým keď sa bozkáva...fuj, humus.
a ak ide o vyzor tak nie je to az tak podstatne no nehovorim, ze vobec
Vacsinou sa mi aj tak pacia chalani ktori su v skole sede mysky a neni o nich vela pocut alebo tajomni a tak....
to sa nedá len tak napisat , to podla vášho chovania
Pacia sa mi tmavsie typy, na tvari si vsimnem oci ci usta ked je troska zarasteny je to plus
Ale sa ozrejme ze nemusi byt dokonaly , iba som napisala niektore veci co ma dokazu uputat
Povahovo trosku zahadny , nech do zivota vnesie trosku pestrosti
A strasne ma pritahuje kombinacia sebavedomia so skromnostou taky chlapi vyhravaju
1.neexistuje, rovnako ako neexistuje ideálna žena
2.každá žena (alebo zajko-filip má inú predstavu o ideálnom chlapovi
kedysi ma priťahovalo, keď mi chlap nevolal každý deň, nepísal smsky, v istom slova zmysle sa mi páčilo, že ma ignoroval a nedával mi žiadnu istotu, že má rád iba mňa. asi to bol vek, keď ma ,,bavilo" trápiť sa kvôli kreténom a tak...
dnes si vážim úplne iné veci - keď mi pomáha piecť a upratať keď ja všetko nestíham, že ma nosí na rukách aj keď som ťažká, že ma vždy odprevadí domov - až do postele , že sa so mnou dokáže o čomkolvek porozprávať a neprevracia očami nad mojimi problémami. a milujem, keď si nechá zarásť bradu
ale keď ideš po ulici, stretávaš len samotárov s takou hrivou
Zaujmú ma oči a zadok a hlavne keď otvorí ústa.
a maju vlasiska až po ritku....
Ale inač je to blbá otázka... Na chalanoch sa mi páči všetko, čo sa mi páči To by ste sa ma museli spýtať na niekoho konkrétneho, aby som to takto vedela napísať.
ak výzorovo... ja neviem. každý môj chlap vyzeral v podstate inak ale tento má široké ramená a dobrú brucho a fajne sa na to pozerá!
ale aj tak som najviac na nosy!