veď mne môj chlapec nosí pravidelne kytice každy mesiac ..keď máme výročie a niekedy len tak z lásky a že si ma váži a nič ..poďakujem ,poviem ,že to nemusel a on povie na to vždy /ale chcel som / a už je to a cítim sa príjemne ,že si spomenul ...ale na druhej strane aj trošku nepríjemne ,lebo nechcem ,aby si zbytočne míňal peniaze
Mna by zaujimalo ci ta otazka bola myslena na priatela (kde je jasne, ze to potesi), alebo skor na nahodneho znameho (kde to uz moze byt diskutabilnejsie)
O to skor, ked to bude nejaky otravny expert ktoreho musi mama vyhanat cez zatvorene dvere
@stano12 Vytoceny nie som ani omylom. Len vravim, ze to zalezi pripad od pripadu. Napriklad jednu kamaratku takto uz zo tri mesiace otravuje chalan a robi jej stale sceny. O tom ako ju strasne miluje, ako je pre neho inspiraciou, ako sa mu ruca cely zivot, lebo s nou nemoze byt (ona ma priatela... tohto povazovala za kamarata, kym ju neskusil dostat do postele - potom mu vysvetlila, ze "tak to teda nie")
Napriek tomu, ze ho uz nejaky ten mesiac vyslovene ignoruje, tak tento stale skusa podobne hluposti.
Keby jej donesie kvety on, tak ho bude nadalej ignorovat, pretoze je to len dalsi zufaly pokus od otravneho cloveka. Ci ti to pride zabavne, alebo nie.
Je proste rozdiel ci ti ich donesie tvoj "princ na bielom koni", alebo niekto takyto.
@ao , ja sa ju snažím iba pobaviť...určite tiež za účelom že by som ju získal, ale nemám na úmysli to, že by bola môj majetok, to nie, iba neviem čo Ťa na tom tak rozčúlilo...inak by som sa ju nesnažil pobaviť...vidím, že ŤA tie moje reakcie asi iba vytočia stále...každý sme nejaký...
@ao Tejto vete nerozumiem: drtivej vacsine dievcat co tu pisali, ze by sa im to pacilo by to za istych okolnosti pravdepodobne tiez prekazalo....buĎ si to inak myslel, alebo neviem...mojim účelom je snažiť sa vymeniť názory s inými ľudmi, ktorých nepoznám...a zoznamovať sa s ľudmi, pomocou virtuálneho sveta nemusím...stačí, keď si s nimi vymením iba názory...skús sa nad týmto zamyslieť.....
Niekedy, píšes tak, potom zase onak...vôbec ti už nerozumiem...však kľudne sa bav...o tom je život...keby sa dalo tak vystúpim z Tvojho monitora a podiskutoval by som s Tebou o tom...
@ao , Niekedy, píšes tak, potom zase onak...vôbec ti už nerozumiem...však kľudne sa bav...o tom je život...keby sa dalo tak vystúpim z Tvojho monitora a podiskutoval by som s Tebou o tom... )
budem asi jedina co povie, ze neznasa dostavat zive kvety, kytice a podobne srandy. bud ked uz koflikovu rastlinu alebo ziadnu. zbytocnost utrhavat rastlinu ktora mi za par dni aj tak zvadne. pozeram ako uschyna na stole vo vaze, fakt fasa. ak mi niekto daruje kvety mam vyraz ako keby som zozrala citron. ked uz radsej na prechadzaku do prirody ked chce byt silny romantik.
... rezane asi nie, uz nepodporujem takyto obchod. To iste plati pre urcite crepnikove rastlinky a umele kvety. Ale aspon je vidno, aky ma dievcina vztah ku kvetom a p.
@ao@stano12 .. moja kamoška ma zoznámila s jej 20 ročným kamarátom, začali sme si písať a raz sme sa aj stretli, keď sme sa lúčili a práve šla s ním von,.. potom mi na narodeniny doniesol kvety, ale ja som s ním nechcela nič mať, tak som si ich zobrala ,poďakovala,nechala sa objať a to bolo všetko, odvtedy som mu už nenapísala a ani on mne, .. asi pochopil, že nič viac ako kamarátstvo z toho nebude
<- tu máte príklad o tom, čo ste sa tu dohadovali .. ale samozrejme záleží na dievčati, ak je to obojstranné, tak sa určite poteší a dostaneš možno aj pusu na líce ale ak to bude ako u mňa, vela od toho neočakávaj
poznám pár takých prípadov, mne sa zatiaľ nič podobné na šťastie nestalo, môj bývalý bol príliš hrdý
je rozdiel, keď tie kvety daruje priateľ, nápadník, tajný ctiteľ alebo nejaký maniak, ktorý nevie pochopiť, čo znamená "nie, nechcem mať s tebou nič spoločné"
chápem, keď sa niekto snaží získať svoju lásku späť, ale keď poviem 10krát nie, tak ani 11krát nepoviem áno
@mrglass ne, myslim celkovo. ono baby sa tu rozplyvaju, bo su romanticke duse, ale prax je niekde inde. predstav si, ze jej donesies qety a ona chudera sa potom s nimi musi trepat vsade, kam ju budes cele to stretko brat. a na prve rande je to uz duplom trapas. je to proste staromodne, hodi sa to skutocne len v specifickych pripadoch
ako viac by ma potešila nejaká čokoláda ale tie kvety by ma naramne dostali lebo nejde o tie kvety ale tu pozornosť a ma to v sebe istu symboliku a je v nich niečo krásne staromódne niečo z dôb gantlemanov
@antifunebracka Hej,viem si to predstaviť,ale tak aj chalan by ich mohol potom niesť,to by sa nič nestalo...,ale zase by za dve hodiny už zvädli.Ale tak podľa mňa keby sú iba tak,že vonku sa prechádzajú,že nejdú do mesta a tak tak sa to dá .
Tak by si to určite aj ty brala,alebo ani tak nie?
@mrglass ak by to bolo len tak, asi nie... na to musi byt vynimocny dovod, inak je to divne☺ napr. ked ides k nej domov a mate vyrocie, vtedy urcite, ale inokedy ee☺
@mrglass tym predsa nic nedokaze. nech ju preqapi jej oblubenou znackou cokolady, vezme ju niekam, kde sa dobre citi, na jedlo, ktore jej chuti, proste nieco osobne... qety su strasne vseobecne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
nezvyklo milo ale páčilo
O to skor, ked to bude nejaky otravny expert ktoreho musi mama vyhanat cez zatvorene dvere
Ale ked ten zaujem eminentne nema a jasne mi to da najavo, tak je jasne, ze ked za nou budem s tymto nadalej chodit, tak pre nu budem otravny.
Hlavne jeho druha cast (je tam odkaz)
no asi by som ho objala alebo mu dala pusu
Ked za mnou niekto pride raz, tak je to normalne. Ked mu vysvetlim, ze nemam zaujem s pride znovu, tak je to tiez pochopitelne.
Ked mu to ale vysvetlim 10krat a on furt nic, tak asi nebude chyba vo mne.
Skutocne si pozri to video a povedz mi svoj nazor na toho chalana.
Napriek tomu, ze ho uz nejaky ten mesiac vyslovene ignoruje, tak tento stale skusa podobne hluposti.
Keby jej donesie kvety on, tak ho bude nadalej ignorovat, pretoze je to len dalsi zufaly pokus od otravneho cloveka. Ci ti to pride zabavne, alebo nie.
Je proste rozdiel ci ti ich donesie tvoj "princ na bielom koni", alebo niekto takyto.
Znovu opakujem, ze zalezi na nej. Ked sa jej to paci, tak kludne. Ked mi da jasne najavo, ze NEMA ZAUJEM tak nie, nesnazim sa ju ziskat.
Proste vravim, ze ta otazka ktoru si postavil nie je tak lahko zodpovedatelna, pretoze zalezi na okolnostiach (kto, kedy, ako casto...)
A drtivej vacsine dievcat co tu pisali, ze by sa im to pacilo by to za istych okolnosti pravdepodobne tiez prekazalo.
Lenze nie vzdy to musi byt prijemne. Ked mi to donesie clovek ktoreho nechcem vidiet tak je pochopitelne, ze z toho radost mat nebudem.
Druhu polovicu tvojho prispevku som nepochopil
ale zapôsobilo by to veľmi pozitívne a potešilo by
<- tu máte príklad o tom, čo ste sa tu dohadovali .. ale samozrejme záleží na dievčati, ak je to obojstranné, tak sa určite poteší a dostaneš možno aj pusu na líce ale ak to bude ako u mňa, vela od toho neočakávaj
poznám pár takých prípadov, mne sa zatiaľ nič podobné na šťastie nestalo, môj bývalý bol príliš hrdý
je rozdiel, keď tie kvety daruje priateľ, nápadník, tajný ctiteľ alebo nejaký maniak, ktorý nevie pochopiť, čo znamená "nie, nechcem mať s tebou nič spoločné"
chápem, keď sa niekto snaží získať svoju lásku späť, ale keď poviem 10krát nie, tak ani 11krát nepoviem áno
asi aj podla toho od koho
inak....asi by mi bolo trochu trápne, ale potešilo by to a to dosť ..ale tak aj podľa toho od koho by to bolo
Tak by si to určite aj ty brala,alebo ani tak nie?