Napadla ma uplna kktina ale rad by som otom diskutoval neviem tomu dat nazov ale ide o to, ze preco ked je napr. dievca na ulici v spodnom pradle sa to povazuje za zlu vec a ludia sa pohorsuju, ale ked je v plavkach tak to je ok?
je ine sa fotit v plavkach a ine v spodnom pradle .... Mna osobne to vie "vytocit" ked nejaka ..baba.. pouzije na obranu urcitej fotky ze to mas jedno ci sa foti v spod.pradle alebo v plavkach ...
ja viem ze to je maximalna blbost aby bolo dievca v spodnom pr. na ulici ale napadlo ma to teda tak, ze cez leto ked ide baba v plavkach po ulici, tak nik proti tomu nic nema ale keby napriklad ja neviem, ide v mini sukni ako k*rvička, lebo šak su take teenagerky tak to je zle alebo im nahodou vidno nieco co by nemalo, tak to vadi chapete?!
@6 Tak ale ked prechadzas v plavkach, vacsinou nie len tak, ale preto, ze ides z kupaliska domov a vlastne sa susis, ked sa Ti nechcelo prezliekat alebo nieco . Ale chodit iba v spodnom pradle nema hlbsi zmysel, tak..?
@lacike90 vieš, ono je to preto tak, lebo spodné prádlo sa považuje za niečo výsostne intímne... a plavky za niečo "športové", letné, alebo ako by som to povedala... jednoducho je to isté etcko-morálna hranica, ktorá to rozdeľuje...
a môžem sa s tebou podeliť o jednú osobnú skúsenosť... minule som bola na prechádzke (okolo jazera) s kamarátkou a nakoľko bolo nenormálne teplo a pekne svietilo slnko, tak som si vyzliekla tričko a ako inak nemala som plavky (veď kto normálny by si na prechádzku vzal plavky, keď je apríl! ...a tak som skončila v podprsenke, ktorá by nemala vzbudzovať nejaké extra pohoršenie, nakoľko nebola čipkovaná...no stalo sa...jedna pani jednoducho mala problém s čisto čiernou !hladkou! podprsenkou a tak sa ozvala...a ja ako slušne vychované dievča som si ju vypočula a potom som ju "odrakala" poznámkou, že nikto okrem nej a mňa s kamoškou tu nie je (čo bola pravda, lebo inak by som sa nevyzliekla) tak ak jej to vadí nech sa nepozerá... a bolo
@lacike90 mňa osobne vôbec nepohoršuje dievča v spodnom prádle na ulici rovnako ako mi nevadia dievčatá v plavkách, rovnako mi nevadia ani dievčatá v spodnom prádle na ulici
@10 suhlasím...proste spodné prádlo a plavky to je uplne niečo iné aj ked to tak nevyzerá...lebo spodné prádlo nosíš pod oblečením tak sa nevyzlečieš na ulici zato plavky v tých chodíš na verejností k nejakej vode
a dokonca ked maju baby spravnu velkost plavok a su mokre tak cez ne vydno obrysi bradaviek, riťky a pyskov a ked maju nespravnu velkost co vidavam hlavne spodny diel tak vidno spominane partie aj nasucho
Na ulici som iba v spodnom prádle nikoho nevidela nevidím v tom ale veľký rozdiel, ak má baba čo ukázať, nech to ukáže a nezáleží na tom či je v plavkách alebo v spodnom prádle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a vôbec... prečo sa bavíme len o ženských? bež sa na ulicu prebehnúť v trenkách a potom napíš svoje postrehy do blogu, rada si to prečítam
@n0win0u
@junkychess
@flussica
ja viem ze to je maximalna blbost aby bolo dievca v spodnom pr. na ulici ale napadlo ma to teda tak, ze cez leto ked ide baba v plavkach po ulici, tak nik proti tomu nic nema ale keby napriklad ja neviem, ide v mini sukni ako k*rvička, lebo šak su take teenagerky tak to je zle alebo im nahodou vidno nieco co by nemalo, tak to vadi chapete?!
mam dnes zly den tak sorry
a môžem sa s tebou podeliť o jednú osobnú skúsenosť... minule som bola na prechádzke (okolo jazera) s kamarátkou a nakoľko bolo nenormálne teplo a pekne svietilo slnko, tak som si vyzliekla tričko a ako inak nemala som plavky (veď kto normálny by si na prechádzku vzal plavky, keď je apríl! ...a tak som skončila v podprsenke, ktorá by nemala vzbudzovať nejaké extra pohoršenie, nakoľko nebola čipkovaná...no stalo sa...jedna pani jednoducho mala problém s čisto čiernou !hladkou! podprsenkou a tak sa ozvala...a ja ako slušne vychované dievča som si ju vypočula a potom som ju "odrakala" poznámkou, že nikto okrem nej a mňa s kamoškou tu nie je (čo bola pravda, lebo inak by som sa nevyzliekla) tak ak jej to vadí nech sa nepozerá... a bolo
diky ostatnym za komentare, cakal som ine reakcie... som z vas milo prekvapeny
Musíš uznať, že tá situácia bola veľmi vtipná! Teda pre nás, pre toho chlapca a všetkých ľudí v aute ani nie
!!
Kuk » www.sexizena.eu