aspoň ja si pod tým pojmom predstavujem niekoho, kto nehuláka po ulici, neožiera sa, nenadáva, vie ako sa správať v spoločnosti a má zmáknutý aspoň základ etikety
ak sa od dievcat ocakava ze maju byt damy tak sry nevidel som taku napr minule idem zo skoly a kukam take 15 rocne baby stoja a hulia a priblizujem sa a pozrel som sa na ne ze co vam je ? a zrazu z tade : co chces ty koko* vyjeban* ? .... to su ukaozkove damy jak chlapy
@istsinka no tak to máš potom veľké šťastie.. ja som zatiaľ takého nestretla, tak sa chlapom pre istotu vyhýbam, lebo nemám chuť zase skončiť tam, kde som začala..
@matus123 tak vieš, trepe nimi puberta.. myslia si, aké sú úžasné keď nadávajú.. cítia sa tak silno a mnohokrát sa mylne nazdávajú, že sa tak mužom viac zapáčia, čo je samozrejme somarina.. muži od nás chcú aby sme boli nežné kvetinky, aby nás mohli ochraňovať, ale zároveň chcú aby sme sa o seba a o nich vedeli postarať.. či sa mýlim? povedz, ty si muž.. teda ešte nie muž, ale to je jedno
@matus123 preto som založila túto anketu, aby som videla, či tam na áno kliknú všetky napríklad aj také, aké si stretol... nejak mám pocit, že genlemanov by sa stále chcelo veľa, ale dám podstatne ubúda
Obcas mam tendenciu nahlas vykriknut "ano!", lenze na druhej strane, ked si uvedomim, aka svata by som musela byt ja, tak ma ta chut prechadza . Radsej slusneho motorkara 8).!
@matus123 pane bože.. to je strašné, keď baby slopu pivo už od plienok.. tie pivné pupky a dych.. no bleee. normálne sa vám chlapom už nečudujem, že dokážete žiť sami skoro celý život a mať vzťahy len na jedno noc.. čo som sa v poslednej dobre dozvedela o babách by odradilo aj mňa..
@matus123 vôbec ťa neodsudzujem. náhodou ti tlieskam, že si rozvážlivý.. ale ty neodsudzuj mňa, keď ti poviem že som mala jeden taký dosť vážny a dve také malé pletky.. a tak skoro sa na ďalší nechystám.. aj keď, možno motyka vystrelí..
Hlavne nech sa každý správa tak, ako sám chce. Zbytočne sa niekto bude hrať na silného gentlemana, keď mu to je cudzie a po čase ho to prestane baviť. A zbytočné žiadať gentlemana, ak sa samo dievča chová horšie než zviera.
Mám rada pravých gentlemanov. A myslím, že v každom mužovi sa niečo z neho nachádza.
Ale nič netreba preháňať. Stačí, ak sa obidvaja vedia chovať normálne.
nemusí byť ani úplný gentleman podľa najvyšších pravidiel, ale keď mi niekto donesie vo všedný deň kvetiny, podrží mi dvere alebo mi odnesie tašku a odprevadí ma domov...
je to príjemné... a s jedným takým sa onedloho spoznám
vždy som túžila po gentlemanovi ktorý by mi vždy otvoril dvere ,keď niekam vchádzame alebo odchádzame ,ktorý by mi dával kabátik ,keď sa obliekam ,ktorý by mi odsunul stoličku ,keď si sadneme niekam ,ktorý by mi otvoril dvere na aute ako prvej ,ktorý by ma preniesol cez kaluž .. ...a MáM ho !! niekedy mi napadne ,že nie je ani z tohto sveta
ja som gentleman a vela mojich znamych (dievcat) si to pochvaluje, ale vacsinou som si vsimol ze sa zaobidu aj bez toho. nie ze sa im nepacilo ze som bol galantny, ale ani neskakali meter pedesiat od radosti. chovali sa skromne a to sa mi paci
@kokinka Aha, tak to uz je hardcore To mi pripomina mojho otca, ktory sa vzdy snazi byt takto napomocny. Napriek tomu, ze mne fakt netreba pomahat s nosenim veci, alebo s vyzliekanim kabatu
Ked mi to vadi u otca, tak u nejakeho dievcata by ma asi slak trafil
Ohhhh... so if Im all nice and sweet shes like... "Ure sutch a good friend", but if Im an badass shes like... "Wanna go out with me?". Guess chicks wanna go out with dumbasses instead of nice guys... Maybe thats why I have no luck with them.
@matus123 mám 14, v máji 15.... nepijem, nefajčím, nehúlim, nesexujem...mám jedného bývalého, nechodím na diskotéky, učím sa výborne, nerobim si fotky pri ktorých mi vidno pol tela.
nadávam, nie som neviniatko , ale neznášam ak niekto hádže ľudí do jedného vreca!
pretože aj keď je 500 dievčat ktoré robia úplny opak ako ja , vždy sa nájde aspoň 30 takých , ktoré také nie sú! ..
@emmka98765 ok, ok, ja to poznam ze ludia teraz hovoria napr ze akaa generacia furt pri tych pocitacoch sedia a tak a mne to tiez ide na nerves lebo nie kazdy je taky ja teraz som tu viac lebo som chory a nemozem ist von no cez leto tu budem hodinu za tyzden ja viem o com hovoris ale nesmies si to vsimat ked sa nejedna o teba proste si povedz : zasa som vynimka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
nepoznám jednu takú holku sorry
a žena by mala byť dámou.. tak ak niekto hľadá dámu Ts-ky.. xD
ale nemyslim, ze to musia robit len chalani, aj ja pustam cez dvere
alebo sa mi paci, ked ma kamarati odprevadia domov...
...proste byt mily a pozorny
zato, ze vidis nejake sproste tinedzerky...
podla mna je na svete este stale vela fajn bab, a aj vela fajn chalanov
@matus123 tak vieš, trepe nimi puberta.. myslia si, aké sú úžasné keď nadávajú.. cítia sa tak silno a mnohokrát sa mylne nazdávajú, že sa tak mužom viac zapáčia, čo je samozrejme somarina.. muži od nás chcú aby sme boli nežné kvetinky, aby nás mohli ochraňovať, ale zároveň chcú aby sme sa o seba a o nich vedeli postarať.. či sa mýlim? povedz, ty si muž.. teda ešte nie muž, ale to je jedno
ale úplne vie potešiť že proste vám otvorí dvere, alebo pomôže s taškami alebo takéto drobnosti
Mám rada pravých gentlemanov. A myslím, že v každom mužovi sa niečo z neho nachádza.
Ale nič netreba preháňať. Stačí, ak sa obidvaja vedia chovať normálne.
ked sme raz niekde boli a sme sedeli na zemi a on sa postavil prvy a podal mi ruku a pomohol vstat tak bolo to mile
je to príjemné... a s jedným takým sa onedloho spoznám
kazdopadne gentlemanov si velmi cenim ak sa nejaky taky najde nech sa ozve
ale málo komu sa darí
Ked mi to vadi u otca, tak u nejakeho dievcata by ma asi slak trafil
neni tam moc rozdiel
nadávam, nie som neviniatko , ale neznášam ak niekto hádže ľudí do jedného vreca!
pretože aj keď je 500 dievčat ktoré robia úplny opak ako ja , vždy sa nájde aspoň 30 takých , ktoré také nie sú! ..