Dievčata ... Zaujímalo by ma, čo si všimate na chalanoch, čo vás na nich najviac zaujme, ako by sa mal podla vas chalan správať, aby si získal vašu pozornosť a ta istá otazka aj pre chalanov
Zaujme každý, ktorý dobre vyzerá, to je snáď jasné... Ale väčšina z vás je aj tak na jedno kopyto (čo sa správania a vlastností týka) ... Preto vždy hľadám chlapca, čo sa mi zdá iný ako sú ostatní, pretože len tak by som si ku nemu dokázala vybudovať dôveru... Bohužiaľ takýchto je na svete veľmi málo, osobne som za 18 rokov stretla len 2... Aj to mi jeden včera na party spravil žiarlivostnú scénu, vôbec som ho nespoznávala.... takže ostáva len jeden...
noo.....teraz si už moc nevšímam ale predtým..vždy som si všímala stále niečo iné...ale tá príťažlivosť a šarm a ten úsmev... a ako sa má správať? určite nie veľmi frajersky inač ostane len kamarát alebo krátka známosť no niekedy môže spraviť dačo frajerské
ja neviem, ja si zo začiatku nikoho nevšímam... až keď sa dostanem s dotyčným do väčšej konfrontácie a postupne spoznávam aký je, začnem si aj všímať čo sa mi na ňom páči a čo nie, to je všetko.
po mojich dlhých 21 rokoch života som si prestala všímať chlapov, ale všímam si skôr baby mám rada pekné baby
no ale inak, mi musí byť človek sympatický a musí pekne voňať.. a mám rada chlapov s prehľadom, nieje nič viac sexy ako chlap, ktorý má prehľad v psychológií a v ekonómií a celkovo -ak ho zaujíma andragogika
ja som nevsimavy, mna musi nieco velmi zaujat aby som mal fakt, ze zaujem.. ( za zaujem nepokladam nieco v style : "heej co ti jebe, henta ma pekny zadok" , za peknou zenou sa otocim vzdy rad )
Pre mňa je úplne najdôležitejší prvý dojem.. Ešte sa mi nestalo, aby som zmenila svoj názor na človeka.. Je jedno, či sa práve vtedy predvázda alebo je na mol.. Mam taky akoby "dar" , že jednoducho viem odhadnúť ľudí.. Takže jednoznačne si u chlapcov všímam jeho "auru" alebo ako to mam nazvať.. xDD
KeĎ je milá usmievavá dá sa s ňou pokecať (tj. nájdeme spoločnú reč) a keĎ už mám byť vyberavý tak blondínky (zelenooké a modrooké) a brunetky (zelenooké a modrooké) proste zelenooké a modrooké su super
Ja si všímam hlavne či je vyholený,, strašne sa mi páčia taký vyholený chalani, a keď sú vysoký a svalnatý ešte lepšie. Do tých sa zamilujem na prvý pohľad.
Dakujem za príspevky .... zaujímam sa hlavne preto, že jednemu kamošovi sa pačia dve baby a nevie ktoru si ma vybrat, tak ... chcel by sa s ními viac zblížiť, ale nevie ako ... ako sa ma správať, asi je hanblivý. No veľmi rád by som mu poradil, ale ja som trošku iný ... Ale v dobromslovazmysle
Bože ! Scene Girls .. tie sú najkrajšie ! =D ... Ale iba poniektoré ... No a mala by to byť brunetka alebo blondína ... Inteligentná , zábavná .... No a hlavne nech neafektuje ! To nenávidím !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ked uz....... tak to co povedal @tenario (naozaj a nehanbim sa za to, kazdemu sa paci nieco ine)
no ale inak, mi musí byť človek sympatický a musí pekne voňať.. a mám rada chlapov s prehľadom, nieje nič viac sexy ako chlap, ktorý má prehľad v psychológií a v ekonómií a celkovo -ak ho zaujíma andragogika
moju pozornosť by nemal nikdy získať
A ako by mal zaujať? ..No čo ja viem,samozrejme vtipný a spoločenský
ale nie, prču robím.
taký, čo chodí vo vypraných veciach a dodržiava hygienu a mal by sa správať slušne teda
Pery,smiech, zuby (áno,zuby), vlasy....
Smrtelne vážne!