Keď by vás priťahoval? Len tak pre zaujímavosť ... lebo mňa to napríklad hrozne odpudzuje. Keď mi niekto napíše "Mohly by sme ísť na drink" klesne u mňa všetok sexepeal
Ani ja nie som neomylna, nechcem aby to tak vyznelo, ale doteraz som mala taku skusenost, ze ak clovek pravidelne pisal nespravne, nonstop oci-vyrazajuce chyby (samozrejme ak nemal dysgrafiu alebo nieco podobne), bol hlupy... @feelagain
@livre no nie som zastanca tohto nazoru, lebo kludne moze byt odbornik napr. v IT, kde slovencinu nepotrebuje a v anglictine je poloboh a preto nevie gramatiku (osobna skusenost)
ja s takým chodím už pár rokov a ak mám pravdu povedať, bolo to sakra šťastie, že sme sa nespoznali cez net ale naživo lebo keby si najprv začneme písať tak si s ním asi nikdy nezačnem inak je múdry, inteligentný ale na gramatiku a písanie je úplne lavý ale už som si zvykla lebo je inak úžasný
@hetfield on ju ovlada, cita sk knihy, a dost vela, ale proste uz par rokov si nemusi davat pozor na i a y, a verim tomu, ze postupom casu to zacne vypadavat (akoze nepise mylujem ta, ale napr plural pridavnych mien dava y, alebo lokal dava y). Duplom, ked vsetky veci aj do skoly odovzdaval v anglictine, a neustale v tej anglictine komunikuje.
akoze mne je to jedno, snazim sa len poukazat na to, ze dobra gramatika sa nerovna inteligencia
@feelagain s tým suhlasím rovnako ako platí že vysoká škola sa nie vždy rovná inteligencia,mne tiež občas uletí nejaké y a i ked rýchlo píšem ale vačšinou si to potom všimnem a opravím
@Feelagain
"Duplom, ked vsetky veci aj do skoly odovzdaval v anglictine, a neustale v tej anglictine komunikuje."
aj s frajerkou/rodičmi/súrodencami/deťmi/susedmi/priateľmi/úradmi komunikuje v angličtine..?
@dikadvokat gramatika je hlavne o pisanom prejave, takze s frajerkou, rodicmi, surodencami, priatelmi komunikuje prevazne ustami, a myslim, ze ludia, co ho poznaju toleruju jeho gramaticky nie az tak dobry prejav. A ked raz za cas komunikuje s uradmi, kludne mu to skontrolujem a opravim, sama si napriklad motivacny list nechavam skontrolovat a nevidim na tom nic zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A gramatika nehovori nic o tom, ci je clovek sprosty
akoze mne je to jedno, snazim sa len poukazat na to, ze dobra gramatika sa nerovna inteligencia
"Duplom, ked vsetky veci aj do skoly odovzdaval v anglictine, a neustale v tej anglictine komunikuje."
aj s frajerkou/rodičmi/súrodencami/deťmi/susedmi/priateľmi/úradmi komunikuje v angličtine..?