zazila, prekvapivo dlho, ale netreba si to nechat... nakoniec tomu uveris, ze to ty si ta najhorsia, budes mat zdravotne, psychicke problemy... treba chlapa upozornit a ked sa nevzchopi tak sa ho zbavit
mna vydieral uz 2 mesiac... vzdy mi hovoril o samovrazde....nikdy som sa tak nenaplaka ako za tie 2 mesiace....a to ako ma kontroloval, sledoval kade chodim (normalne na drzovku) s kym chodim na kavu...sadol si do tej istej miestnosti a potom akoze prisiel ze :"ahooooj....aj ty si tu?" posledne dni som sa ho uz bala...normálne ze psycho...nechala som ho....aj ked som ho lubila jak nikoho....teraz sa citim jak vyzmýkaná handra....
vsak a co ty si za neho zodpovedna? ak chce skocit nech skoci... ja som to s vydieranim mala trosku inak, ja som niekolko mesiacov pocuvala ako na neho seriem, skakat nechcel, ale prave asi keby bol drzejsi by som ho nechala skor. ked chce sebe znicit zivot, nech, ale mne by nemusel.
@9 Taky hnusny som nebol. Ona chcela skocit ci som bol u nej ci som bol prec.. Tak proste nejak som s nou este vydrzal 4 mesiace a potom koniec. Ale to je proste rozum dievcat. Najprv ta podvedie a potom ze ona to nechcela a bla bla a zacnu skakat z okna alebo sa rezat. Tha co ja s tym :ehm:
@passarinho...tych normalnych dievcat je viac...
...@1knave1 ved prááve ... neviem co je s ním teraz ... no pred par dnami sa ku mne dostala informácia, ze ho nasli visiet na strome (na lane) ale ktosi ho zachranil.... nech si robi co chce ... to je už jeho zelíí ako pisali dievcata hore
@surne môže ich byť viac. Len tu ide o zákon schválnosti, že práve tie sa dajú vždy dokopy buď s takýmto psychicky labilním človekom alebo zase pôjdu ku tomu kto má peniaze, svaly, postavenie a skončia v kúte, že ich bije.
@passarinho ked tomu veris, tak to tak je ja som sa zo vztahu s takymto debilom poucila (uz to budu 4 roky) a okrem dvoch kratsich vztahov som odvtedy dlhodobo single. nikto mi neni dost dobry na peniazoch a svaloch mi nezalezi, taki ludia zvycajne nemaju dobry charakter a labilnych nechcem, tahat dole naozaj nepotrebujem ale tomu mozes a nemusis verit
@kitty7 No sak to mam aj ja tak. Nezeby neboli dievcata normalne.. Ale tak najst dievca/chlapca podla predstav je tazke. A moje predstavy o tom ake by malo byt dievca su veelmi daleko od dievcat akých stretnem v dnešnej dobe. A aj ked sa take dievca najde tak dlho to nevydrzí, lebo takej zase nevyhovujem ja. Cize je to zacarovany kruh takze radsej 4ever alone a snazit sa pracovat na sebe aby o xx rokov to bolo lepsie.
@passarinho tak podla predstav, to znie ako prehnane naroky a to zas tiez nie je dobre zas clovek musi brat ohlad na to, co je partnerovi sam schopny ponuknut... kazdopadne radsej ziadny vztah ako zly vztah, tym sa riadim, aj ked sa mi uz pomaly kamosky jedna po druhej zacinaju zasnubovat, vydavat a rodit... tak si obcas pripadam ako daky mimozemstan...
@kitty7 Tak ako len ked si zoberies tak, ze napr. podla mna by dievca nemalo pit, fajcit, hresit a chodit po baroch/diskotekach. Tak dost percent vsetko nesplna. Ale tak to su moje naroky.. Väcsine to ani nevadí a preto nemaju problém najst si dievca. No ved tak. Radsej ziadny. Ale potom take otázky, že Am I Weird, Am I Ugly? A každy naôkol je happy len my tu na birdzi stokujeme
@passarinho hmmm no najde sa takych dost, ale tie zas nemas velmi kde spoznat, mozno v skole a su uz dost rozkradnute... ja to tak no, skoro splnam, obcas idem von na poharik (nie sa opit), ak idem s fajciarom si dam aj cigaretku, ked som fakt nastvana si zahresim, ale zeby to boli bezne veci u mna, urcite nie, parkrat do roka... a inak vies, ono to vyzera aki su stastni, ale my do ich vztahov cez fb nevidime... ver tomu ze maju problemy a niektori teda dost, aj ked vyzeraju navonok stastne a spokojne
@passarinho u mna to bolo naopak pila som, fajcila, hresila, chodila kazdy den do baru vies ako to je ked chce clovek zapadnut do partie... ale to bola puberta a postupne som sa tychto zlozvykov zbavila... nie je to sposob, akym chcem zit, ale treba si nechat slobodu aj zhresit a pripomenut si, preco to nemas rad
@1knave1 môže aj keď záleží aj na tom, čo to je "verejne.." teraz som si spomenul na Hitlera, ktorý to tuším aj nejaký rok dopredu spomenul v jednom prejave, že si vezme život, ak prehrá vojnu
ja to bohužial poznám len zo strany dievčat, a nestalo sa mi toto "vydieranie" len pri jednej, ale pri viacerých.. :/ a to treba ist kadelahšie od toho človeka preč..
zažila! jeden bol taký presvedčivý a tak mi ho bolo ľúto, že hoci som ho nejak nechcela tak som sa nechala presvedčiť a povedala som ,,ok tak na tvoju vlastnu zodpovednost mozeme spolu chodit" vydrzalo to 3 tyzdne, pocas ktorych som sa snazila prejavovat svoje negativne stranky o kúsok viac a nekrotiť sa a potom to zabralo, no aj vdaka tomu, ze spozna on nudny tichy chlap nudnu tichu holku a bol koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
...@1knave1 ved prááve ... neviem co je s ním teraz ... no pred par dnami sa ku mne dostala informácia, ze ho nasli visiet na strome (na lane) ale ktosi ho zachranil.... nech si robi co chce ... to je už jeho zelíí ako pisali dievcata hore
zlé zážitky. veľmi veľmi.
našťastie krátkodobé.
utekačky od neho jak sa len ďaleko a rýchlo dalo.
ale zas, ja robím tiež toto teraz.
ale len zo srandičiek! :letim:
a nakoniec šťastne dožil v južnej amerike