Myslím, že každému ide najprv o krásu aj inteligenciu, mnohé to radi nazývajú všeobecným slovom CHARIZMA. Nakoľko je to úzkoprofilový tovar, mnohé uprednostnia tú krásu, aby sa bolo čím pýšiť pred kamarátkami, ale časom pochopia, že to je zlá voľba, i keď ešte stále lepšia ako škaredý a blbý.
Jasné, že sa najskôr pozriem na to ako vyzerá. Nebudem predsa chodiť s niekým, kto sa mi nepáči. A hovorte si čo chcete, nechodila by som s nejakým hlupákom, čiže môj chalan by blbý nemal byť a ani nie je.
@stage Nech sa na to pozerám z akéhokoľvek uhla a nech svoje svedomie spovedám do najmenších detailov, nikdy mi ani nenapadlo pýšiť sa svojím chalanom pred kamarátkami.
@Gothicpoetic Neviem, či si to pochopila tak, ako som to myslel, že tie hlúpe, čo uprednostnia krásu pred rozumom, to robia mnohokrát kvôli svojej reprezentácii pred okolím. Verím, že to nie je tvoj prípad.
ja si myslim ze na krase az tak velmi nezalezi aj ked je pravda ze ten chalan musi v prvom rade niecim zaujat ale to neznamena ze musi hned zaujat tym aky je krasny... kazdemu sa paci nieco ine, ale hlavne je asi to ze si ti dvaja maju co povedat a medzi sebou si rozumeju...
Hmmm... áno... Najskôr sa pekný chlap zapáči oku, až potom dobrý srdcu... Ak niekto tvrdí "na výzore mi nezáleží", s najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná o bohapustú lož... Môj typ sú však, zjednodušene povedané, pekní, múdri a dobrí muži...
Obal predava tovar. A prvy dojem robi vela. Vzhlad byva dolezity pri prvom kontakte. Preto zalezi na tom, aby hladany objekt bol po vzhladovej stranke O.K. Vnutorne hodnoty sa prejavuju zial vzdy az neskor.
Ano a o tomto je tento svet, sama povrchnost. Povrchni ludia sa mnozia a rodia sa deti, z ktorych vyrastu povrchni ludia a tak dalej, a tak dalej... Fakt som rad, že žijem este teraz, kym este nevymreli fajn ludia.
ja som do jednej dievcini po blisko a ona je do mna ale hambi sa mi to povedat aj ked to povedala svojim kamoskam ale ja som jej to povedal ze som do nej vie mi niekto poradit co mam robit pliisss lebo ked ju nevidim hoci aj sekundu je mi zle ale kod ju vidim je mi viditelne dobre a som naplneni energiou ked som chori a uvidim ju som ako zdravi tak dufam ze mi niekto poradi dik plis a papa a ked tuto diskusiu objavi werca tak ju pardravujem ze milujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úprimne?? Chémia robí divy.. pokiaľ ma vie chlapec zaujať, je originálny, vtipný, dá sa s ním super porozprávať a skrátka funguje to medzi nami, tak by nemusel byť nejaký krásavec... Ale keď sa mi chlapec proste hnusí, určite by som si s ním nezačala ani keby mal miliónové majetky a bol super zábavný a inteligentný...
... áno ide o to... bohužiaľ.. ale nie len dievčatá to uprednostňujú ..poznám chalanov ktorý o dobré dievča nezakopli len preto že nevyzerala ako bohyňa.... ale pritom to bol typ dievčaťa, ktorý nikdy nikomu neublížil a okrem toho bola zábavná... no o to im nešlo... namiesto toho chceli peknú, hlúpu a doslova kurvu.. za takými väčšinou chalani behajú...
no kazdy clovek si na tom druhom vsimne pri prvom stretnuti vyzor,az potom si zacina vsimat povahu,a ano preto dievcata zaujmu pekni chalani,a chalanov pekne baby,a podla mna je kazdy clovek pre niekoho krasny...ale su samozrejme taki ludia ktorym ide iba o krasu typu model/modelka,...ale bohuzial si neuvedomuju,ze krasa jedneho dna pominie,osoba ktora je s druhou iba kvoli krase sa jedneho dna prebudi a zisti ze ten jej krasavec,ta jeho krasavica uz nie je taka pekna,a mozno odide za inou,iným,...a tak sa bude bludit od jednej vzhladovo krasnej existencie k druhej,a nakoniec zistí ze je sám/sama,
ludia su rozni,takze to ze dievcatam ide iba o vzhlad a krasu,nie je 100%
myslim ze je to pravda ale urcite zalezi aj od ludi a ich povahy .nie kazdy je taky ze pozera len na nadherne dokonale sexice a baby zasa na manekinov..i ked v dnesnej dobe je to normalne
jasné, povaha a pod. sú veľmi dôležité, ale nech sa niektorí ľudia netvária, že im na vzhlade nezáleží vôbec. to je kktina, každému na tom záleží. určite by som nechodil s niekým, kto sa mi vôbec nepáči alebo ma vôbec nepriťahuje.
jasné,že každý pozerá aj na vzhľad,len je rozdiel keď niekto si všímma len vzhľad a keď niekto vníma aj iné veci na tom druhom ako správanie,inetligencia,vystupovanie atď.. a každý považuje pojem pekný inak,nie? ..
ach takéto chujoviny... nájdu sa aj také prípady samozrejme ale každý taký nieje... A keď už ide o tú krásu tak skôr chalanom ide o výzor by som povedal..
má to nejaký význam, ale určite nejde len o to. u mňa je na prvom mieste inteligencia a spoločné záujmy... a keď je ešte aj pekný, upravený a voňavučký tak to je len ďalšie plus. navyše, pokiaľ je upravený a voňavučký, to vypovedá niečo aj o ňom, keď sa o seba stará... napokon, chalani tiež chcú pekné, upravené a voňavučké dievča, takže si nemáme čo vyčítať... a skôr by som povedala, že chalanom ide viac o krásu ako dievčatám... však to už len vidieť na tom, ako sa chalani otáčajú za babami
vzdy je dolezity prvy dojem, sympatie, iskrenie, ....poculi ste uz o feromonoch? podla mna za vsetko mozu hormony ...mne sa pacia chalani, ktori vyzaruju nieco co sa neda vidiet, len citit...ocaria ma svojim osobitym pohladom na svet a originalnym vnutornym svetom
neznasam muzsky prototyp krasy!!! typy ako Brad Pitt, David Backham, ...bleeee humus
No asi to tak bude ale napriklad menej pekne dievcata maju mensie kriteria ako nejake uplne jebanice .... nuz clovek je co je nieco sa da zmenit nieco sa da vylepsit ale nikdy to nejde uplne nema cenu sa nad tym takto zamyslat nech si chce kto chce koho chce skor ma stve ta neuveritelna namyslenost niektorych bab..... a prave tuto vlastnost som si este na ziadnom chalanovi nevsimol......
Mnohe si myslia ze im svet lezi pri nohach, ze si mozu vsetko dovolit, ze mozu kohokolvek urazit a ze vsetko im prejde.....
... ved ten s kym chodi ma musi do určitej miery aj pritahovat nie? .. takže je pochopitelne že sa mi musi nielen z vnutra ale aj z vonku pačit.. a len mi nehovor že chalanom na vzhlade nezaleži väčšinou sa za tými normalnymi ani neobzru a ked ide nejaka blondyna z minisuknou a vysokými podpetkami tak si idu vykrutit krk ako sa obzeraju a aj tak si myslim že chalani byvaju viacej povrchny než baby
no mne o to určite nejde...zo mňa musí vyjsť vnútorný hlas, že áno tento je ten správny poprípade pravý..ale ten hlas sa ozval iba raz...pri ostatných to bolo také, že som pozerala na povahu, čiže ten vzhlad tam takú velkú rolu nehrá
hm vacsine dievcat v dnesnej dobe ide naozaj len o vzhlad a peniaze ,sama som toho svedkom .....ale mne na tom absolutne nezalezi ,mna proste musim ten chlapec zaujat svojim vystupovanim a povahou ,a nie nejakym vzhladom ..dolezite je to ,co ma vnutri
Hmm,ak je chalan škaredý,nedokážem sa doňho zaľúbiť..ale zas,nemusí to byť aj nejaký supermodel,stačí ak je aspoň trošku zlatý A veľa tomu pridáva aj povaha Ale ako ktoré holky
Nie, definitivne nejde,teda neviem ako vsetkym dievcatam-su rozne typy ludi,ktorym zalezi na roznych kvalitach ale kazdopadne...
Co mam z krasneho chalana ked ma vymlete? Ked sa s nim nedokazem o nicom normalnom porozpravat, nema vseobecny rozhlad vo svete,je bez humoru...ale je krasny.
Mne sa popravde nikdy nepacili nejaky uzasne dokonalo upraveny chalani, nasla som si svojho,takeho akeho nestretnem na ulici-nieje odfarbeny vygelovany blondak a neblysti sa mu nic v uchu, je to proste original, ktory je pre mna najdokonalejsi ci uz ked vezmeme do uvahy krasu ako fyzicku krasu,alebo krasu dusevnu,pretoze su vzdy mame co povedat a nas vztah ma naplna..
Inteligenciou myslia určite všeobecnú rozhľadnosť...zbytočne je niekto múdry z toho ako sa niekde hacknut,tým babu neočaríš...podla mna(aj ked som chalan,ale tak sa mi zda) by to mala byť historia a nejake tie typu ""vieš,že.."".Co sa tíka otázky aj babám aj nám ide o vonkajší vzhľad...babám asi viac...Baby sa predsta nebudu pozerať na Glocha a my na nejakú (všímate,že špatné baby vo filmoch niesu,preto neviem použiť podobné prirovnanie?) strigu.Potom je to skôr o tom kto je koho typ...čítal som tu jeden názor o feromonoch-nezmysel!-všeobecne známe klamstvo...ľudské telo nikdy nemalo orgán,ktorým by vnímalo hormóny...ten typ hrá veľkú rolu-a ten sa mení dobou.-napr:dnes sa chalan pozrie babe na...pozadie...ked je velké stráca záujem,ale volakedy ked nosili tie dobové kostýmy,tak ženy mali naschvál tak sukne,aby mali...pozadie...veľké ...baby volakedy pozeraly na mužných mužov(výrazné lícne kosti)...dnes ked pozrú na toho...ako sa vola ten blbec z tokyo hotel-sa vyzerá ako baba a baby z neho idú do kolien...ja som si aspon fakt myslel,že je to baba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@stage Nech sa na to pozerám z akéhokoľvek uhla a nech svoje svedomie spovedám do najmenších detailov, nikdy mi ani nenapadlo pýšiť sa svojím chalanom pred kamarátkami.
A presne tak isto ako dievčatám ide len o vzhľad a krásu, tak chalanom ide len o sex.
Kazda baba radsej chodi s krasnym chalanom ako s nejakou opachou.
a myslite je s tvrdým i a to som mal z diktátu stále 5
"chcú baby len pekných chalanov?"
"sú baby len na peniaze?"
"chcú chalani len sex?"
"prečo pekné baby chodia so škaredými chalanmi?"
a pod. vážne pochybujem o inteligencii tohto živočíšneho druhu....
inak nemyslím si,že každá chce len peniaze a pekného chalana.samozrejme,aj také poznám.ale určite nie sú všetky také
ludia su rozni,takze to ze dievcatam ide iba o vzhlad a krasu,nie je 100%
neznasam muzsky prototyp krasy!!! typy ako Brad Pitt, David Backham, ...bleeee humus
Všetci sú špatní, niektorí to lepšie maskujú.
Mnohe si myslia ze im svet lezi pri nohach, ze si mozu vsetko dovolit, ze mozu kohokolvek urazit a ze vsetko im prejde.....
Co mam z krasneho chalana ked ma vymlete? Ked sa s nim nedokazem o nicom normalnom porozpravat, nema vseobecny rozhlad vo svete,je bez humoru...ale je krasny.
Mne sa popravde nikdy nepacili nejaky uzasne dokonalo upraveny chalani, nasla som si svojho,takeho akeho nestretnem na ulici-nieje odfarbeny vygelovany blondak a neblysti sa mu nic v uchu, je to proste original, ktory je pre mna najdokonalejsi ci uz ked vezmeme do uvahy krasu ako fyzicku krasu,alebo krasu dusevnu,pretoze su vzdy mame co povedat a nas vztah ma naplna..
--> Takze nemierim za krasou a krasa ma neocaruje