Stále ked niekde vidim tuto otazku ze ci dievcata masturbuju tak kazda zapiera alebo ked sa nejakej opytam tak tiez len zapiera... tak čo ktora sa zato nehanby ? neviem ako co je natom take ze ziadna si to nechce priznat alebo čo nechapem dakde bolo ž
Skor by som to formuloval tak ,ze kazdy muz ci zena aspon raz masturboval ale ludia co maju dobry a pravidelny sexualny zivot nemaju chut masturbovat resp. je to zbytocne...aspon u mna je to tak...
Hmm mna by zaujimalo (lebo tomu nerozumiem, kedze som chlap), ze preco zeny pri sexe tak skriekaju. Prezivaju orgazmus viac precitene ? Ci tam ide len o efekt ?
A kedze som sex so zenou nikdy nemal (ani neplanujem kedze som teply) , tak sa opytam aj, ci to je tak len vo filmoch alebo aj naozaj
tiež mám pocit, že som ešte nepočula nejakú sa k tomu priznať. respektíve nie veľa báb... a nie je to vec, o ktorej by sme sa bavili cez prestávku v škole
tak ti poviem, ono keď bývaš s ďalšími šiestimi ľuďmi, moc toho nezrobíš potom to je skôr o tomto
a @xdravecx mňa toto tiež už dlho zaujíma, v reále to možno nie je až tak prehnané, ale u väčšiny žien a naopak chlapov to tak naozaj je, že tie ženy to tak viac "prežívajú" a chlap je v podstate skoro ticho tak ja mám takú teóriu, že ženám to podľa mňa viac "robí dobre", lebo inak si to vysvetliť neviem, keď to proste niekedy neovplyvníš, či ten zvuk vydáš alebo nie ani nad tým nepremýšľaš, on ide sám proste xD neviem či sa mi to podarilo dobre opísať, ale tak snáď hej
@orfea2 Vy sa o tom nebavíte cez prestávku v škole? Och, aké sú vaše konverzácie ochudobnené!
Ja sa o tom nemám vôbec problém rozprávať, keď už na to príde téma. Skôr sa mi stalo, že keď sa ma moji kamaráti zo srandy spýtali, ako často sa robím a na čo pritom myslím a ja som im bez rozpakov úprimne odpovedala, boli z toho celí nesvoji a radšej rýchlo prešli k inej téme
@vanellus ...Je dost takych, ktore este pevnost, pruznost a tuhost najsamuzasnejsieho vynalezu, ktory ludske pokolenie dostalo na hranie este nepocitilo.
Ale, aspon klitoris si kazdu moznu chvilku drazdia
A myslim, ze to k zenskej masturbacii taktiez patri...
Niektore ani nic ine, ako pomaznat sa so svojim klitorisom nepreferuju
ano dievcata to robia, mozno nie tak ako si to predstavujeme my chlapi alebo ako to denne vidime v exotickych filmoch kedze masturbacia je siroky pojem ktory neznamena iba prstovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A kedze som sex so zenou nikdy nemal (ani neplanujem kedze som teply) , tak sa opytam aj, ci to je tak len vo filmoch alebo aj naozaj
Dakujem za odpoved
a @xdravecx mňa toto tiež už dlho zaujíma, v reále to možno nie je až tak prehnané, ale u väčšiny žien a naopak chlapov to tak naozaj je, že tie ženy to tak viac "prežívajú" a chlap je v podstate skoro ticho tak ja mám takú teóriu, že ženám to podľa mňa viac "robí dobre", lebo inak si to vysvetliť neviem, keď to proste niekedy neovplyvníš, či ten zvuk vydáš alebo nie ani nad tým nepremýšľaš, on ide sám proste xD neviem či sa mi to podarilo dobre opísať, ale tak snáď hej
Ale viete ako to chodí, hladnému sa len o mastnom chlebe sníva
@xdravecx tie ten orgazmus len predstieraju
Ja sa o tom nemám vôbec problém rozprávať, keď už na to príde téma. Skôr sa mi stalo, že keď sa ma moji kamaráti zo srandy spýtali, ako často sa robím a na čo pritom myslím a ja som im bez rozpakov úprimne odpovedala, boli z toho celí nesvoji a radšej rýchlo prešli k inej téme
Baba, panna, nemasturbuje takmer nikdy. Za to taká, ktorá už sexuálne aktívne žije, ale zrovna nemá nabíjača, tá si to robí každú noc (približne).....
Za to chalan, panic je schopný umasturbovať sa k spánku
Ale, aspon klitoris si kazdu moznu chvilku drazdia
A myslim, ze to k zenskej masturbacii taktiez patri...
Niektore ani nic ine, ako pomaznat sa so svojim klitorisom nepreferuju