Požičala som svojmu bráchovi na výlet digitálny foťák.Pri foteni mu však došli baterky a objektiv mu ostal vyunutýTo by nebol problem ale ostal vysunutý dosť krivo a teraz ked zapnem fotak tak sa vypne.Myslite že takato mechanicka chyba sa dá opravit? Kol
Myslím že pokiaľ to nebude závažne mechanické poškodenie tak by problém nemal byť. To že sa mu nezasunul objektív - to by problém nemal byť len ho asi potom niekde ťukol alebo sa ho pokúšal nasilu zasunúť - čo bola chyba. Ale myslím že z reklamáciou by teoreticky nemal byť problém pokiaľ je to olympus, cannon - z nimi sú dobré skúsenosti..
Jako vacsu kokotinu som nepocul. To jako ked mi aj na tom najlacnejsom fotaku dochadzaju baterky, tak mi zacne na displayi jebat cervene svetlo, a fotak sa sam vypne s tym ze si objektiv stiahne.
Dalsia vec je ta, ze vzdy ked by si tie baterky vitiahla, prehodila, troska potriasla este by si fotak nakopla.
No a nakoniec posledny, najdolezitejsi fakt. Ked by aj fotak sa vypal, a objektiv ostal vysunuty, tak urcite by sa neohol alebo neskryvil ? To jak si mohla niecomu takemu uverit ? To jako ked by tam bolo dost energie v baterkach tak by sa neskryvil alebo ako to mam chapat ?
Urcite sa ten objektiv neskryvil sam, musel o skryvit on. Podla mna mu ani baterky nedosli a nekde mu jebol, alebo ked mu dosli, tak ten objektiv niekde skrivil.
Servis pod 1000SK nebude nikdy, zalezi od znacky. Reklamacia v takomto pripade urcite neprejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ako vravi Antja, reklamovat..ak je to este mozne
Dalsia vec je ta, ze vzdy ked by si tie baterky vitiahla, prehodila, troska potriasla este by si fotak nakopla.
No a nakoniec posledny, najdolezitejsi fakt. Ked by aj fotak sa vypal, a objektiv ostal vysunuty, tak urcite by sa neohol alebo neskryvil ? To jak si mohla niecomu takemu uverit ? To jako ked by tam bolo dost energie v baterkach tak by sa neskryvil alebo ako to mam chapat ?
Urcite sa ten objektiv neskryvil sam, musel o skryvit on. Podla mna mu ani baterky nedosli a nekde mu jebol, alebo ked mu dosli, tak ten objektiv niekde skrivil.
Servis pod 1000SK nebude nikdy, zalezi od znacky. Reklamacia v takomto pripade urcite neprejde.