Boli by ste ochotní sa vzdať vašich snov kvôli láske? Dostala som sa do nepríjemnej situácie. On ma má rád, ale nechce mi pošliapať moje sny a ja ho ľúbim natoľko, že som ochotná obetovať všetko, pretože, on už zázemie má a ja nie. Btw jemu je 28
na tvojej strane, by som si povedala všetky výhody aj nevýhody, aj čo ak by sa stalo toto a tamto,,a podla toho, čo by ťa urobilo neskôr viac šťastnou, tak tú možnosť by som vybrala
Závisí od toho, čo sú tvoje sny, prečo sa nedajú skĺbiť so vzťahom, ako dlho ste spolu a či to má perspektívu do budúcnosti. Ale myslím si, že ak by si si tie sny nesnažila splniť, tak to budeš ľutovať a následne si/mu to vyčítať.
@chosedelarosa Určite si nebudem hladať niekoho v mojom veku mala som tú česť
Keď tak nad tým rozmýšľam ono to je možno len jeden sen, teda čo si on myslí a to je práca.. iba tam je ten problém. Inak moje ostatné sny mi hrajú do kariet, pretože sme si veľmi podobní a máme aj rovnaké záujmy
A nie. Nikdy by som sa nevzdala svojich snov kvoli niekomu inemu. Najvacsia hlupost aku mozes urobit. Chlap ta opusti a co potom? Budes si trieskat hlavu ze si si nesla za tym, co si chcela. A aj ked spolu zostanete ta to bude trapit cely zivot, ver mi.
Toto je presne to slovo, pri ktorom mám
dilemu, či bolo písané na "mojej" klávesnici
alebo v rýchlosti na opačnej qwert Z/Y
A k téme: niektorých určite, a viem, že vďaka
láske si môžem vytvoriť a aj splniť nové, možno
oveľa krajšie ako tie, ktorých sa vzdávam.
Ale neviem, o čo tu presne ide, napr. že on
má vlastné bývanie a nemieni sa sťahovať a ty
si chcela ešte cestovať ... napríklad?
@niah uprimne nerozumiem otazkam ako je tato. keby ti tu jednohlaste sto ludi povedalo ano/nie, posluchnes nas? snad ide o to co je dolezite pre teba nie?
nesuhlasim s jasnym "nikdy" a "drz sa svojich snov"
ad 1 - nepozname tvoje sny, nevieme ake mas predsatvy nakolko realne, mozne a dosiahnutelne su.. resp co vstko pre ne musis obetovat
ad 2 - tiez ide o to, ako mas nastavene priority.. sny mame kazdy, ale nie kazdy im davame rovnaku hodnotu..
ad 3 - netusime kto je on.. cim je super a aky je.. i chce byt s tebou a ci ti dava ultimata alebo nie.. ako sa sprava.. pripadne ako sa poznate, ako dlho, dobre, ...
ad 4 - ak si ochotna obetovat vsetko. je nieco ochotny obetovat i on? si si nim ista? si si tym ista?
ad 5 - ak on nechce znicit tvoje sny, co to znamena? je schopny sa on obetovat kvoli tebe?
takze sa jedna o pracu ak tomu spravne rozumiem, o to horsie. praca je obrovska cast zivota, a to teraz nemyslim v ziadnom smere karieristicky. je to nieco, kde travis bezne kazdy jeden den minimalne 8!!!!! hodin casu, zivis sa tym, dava ti to slobodu atd atd.
ja si to neviem predstavit. ale je pravda, ze mozes byt uplne iny typ ako ja.
na tú otázku si musíš odpovedať sama, každý máme iné priority v živote, rob tak aby si potom neľutovala,
ja by som sa svojich snov ani ničoho kvôli iným nevzdala, ale bude to mať dopad jedine na tvoj život, tak si spíš pre a proti a potom sa rozhodni
ak o tom vobec premyslas tak ho naozaj nelubis podla mna, kto zazil skutocnu lasku vie, ze neexistuju vynimky.. a nepremyslala by som ani sekundu keby si mam vybrat medzi pracou a niekym koho lubim (naozaj lubim) :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nikdyyy nezahadzuj svoj zivot kvoli niekomu inemu............
Keď tak nad tým rozmýšľam ono to je možno len jeden sen, teda čo si on myslí a to je práca.. iba tam je ten problém. Inak moje ostatné sny mi hrajú do kariet, pretože sme si veľmi podobní a máme aj rovnaké záujmy
A moja odpoveď na tvoju otázku je nie.
A nie. Nikdy by som sa nevzdala svojich snov kvoli niekomu inemu. Najvacsia hlupost aku mozes urobit. Chlap ta opusti a co potom? Budes si trieskat hlavu ze si si nesla za tym, co si chcela. A aj ked spolu zostanete ta to bude trapit cely zivot, ver mi.
dilemu, či bolo písané na "mojej" klávesnici
alebo v rýchlosti na opačnej qwert Z/Y
A k téme: niektorých určite, a viem, že vďaka
láske si môžem vytvoriť a aj splniť nové, možno
oveľa krajšie ako tie, ktorých sa vzdávam.
Ale neviem, o čo tu presne ide, napr. že on
má vlastné bývanie a nemieni sa sťahovať a ty
si chcela ešte cestovať ... napríklad?
ad 1 - nepozname tvoje sny, nevieme ake mas predsatvy nakolko realne, mozne a dosiahnutelne su.. resp co vstko pre ne musis obetovat
ad 2 - tiez ide o to, ako mas nastavene priority.. sny mame kazdy, ale nie kazdy im davame rovnaku hodnotu..
ad 3 - netusime kto je on.. cim je super a aky je.. i chce byt s tebou a ci ti dava ultimata alebo nie.. ako sa sprava.. pripadne ako sa poznate, ako dlho, dobre, ...
ad 4 - ak si ochotna obetovat vsetko. je nieco ochotny obetovat i on? si si nim ista? si si tym ista?
ad 5 - ak on nechce znicit tvoje sny, co to znamena? je schopny sa on obetovat kvoli tebe?
ja si to neviem predstavit. ale je pravda, ze mozes byt uplne iny typ ako ja.
ja by som sa svojich snov ani ničoho kvôli iným nevzdala, ale bude to mať dopad jedine na tvoj život, tak si spíš pre a proti a potom sa rozhodni