hlavne ľudkovia študujúci medzinárodné vzťahy (ale aj ostatní s podobne "použiteľnými" odbormi) - poznáte niekto túto školu? Ak áno, aké sú o nej reči? Vydáva magisterské tituly spolu s Viedenskou univerzitou a vyzerá byť plná samých bývalých dip
dostať sa tam je brutal tažke. Treba mať ukončeného magistra buď z práva, alebo z dejín alebo z medzinarodnych vzťahov, myslim že prijmačky su 2 alebo 3fazove pričom musíš preukázať znalosti minimalne na b2 z angliny, franiny + voliteľného jazyka , písomný test o dejinách , o medzinárodnych organizaiach + sa mi zdá že sa platí mastné školné každý rok
každopadne použi google tam je to všetko ale predom TI hovorím že dostať sa tam musíš by fakt europska elita
@miro777
ďakujem za info, ja skôr zháňam info o ich magisterskom programe Master of Advanced International Studies, nie o Diploma Programme, to je postgraduál, presne ako píšeš...nejaké info o MAIS možno...?
a ešte k tomu Google - ten už mám celý prelezený a fakty poznám, skôr sa pýtam na "reputáciu" školy, a to mi ujo Google nevie nájsť...teda napr. aké má Diplomatická akadémia meno v porovnaní napr. s Graduate Institute Geneva alebo Sciences Po, atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
dostať sa tam je brutal tažke. Treba mať ukončeného magistra buď z práva, alebo z dejín alebo z medzinarodnych vzťahov, myslim že prijmačky su 2 alebo 3fazove pričom musíš preukázať znalosti minimalne na b2 z angliny, franiny + voliteľného jazyka , písomný test o dejinách , o medzinárodnych organizaiach + sa mi zdá že sa platí mastné školné každý rok
každopadne použi google tam je to všetko ale predom TI hovorím že dostať sa tam musíš by fakt europska elita
» www.da-vienna.ac.at/jart/prj3/diplo...
tu to máš presne
zaklady nemčiny, minimalne b1 franina a b2/c1 anglina
skusky zo setkych troch + medzinarodne + europske pravo + ekonomika a medzinarodne vztahy + vyvoj medzinarodnych vztahov v 19/20 storočí
+12 000 ročne školne GL a HF
ďakujem za info, ja skôr zháňam info o ich magisterskom programe Master of Advanced International Studies, nie o Diploma Programme, to je postgraduál, presne ako píšeš...nejaké info o MAIS možno...?