myslia si, ze tie menej pekne proste nebudu take namyslene a neodbiju ich, cize nemaju sebavedomie ist za tou najkrajsou....a tebe to vadi, ze neisli za tebou, ci co? ...mozno ani ty nie specialna nicim, len si o sebe myslis, ze si pekna baba, a v skutocnosti su pekne tie baby, co ich nazyvas menej peknymi
Prečo by mali byť nie moc pekné? Ty si nejaká miss, alebo čo, že ich odsudzuješ? Nech si chalani tancujú s kým chcú, možno sa im vidia ako dosť pekné Alebo ty nemáš s kým tancovať keď chalani tancujú s nie moc peknými babami, či ako, že ťa to trápi?
Preto nechodím nikde kde nie je vztup od 21 , mal by som chuť rozbíjať hlavy kade chodím tým pipkám čo sa tam natriasajú s duckfacemi a pri odbehnutí na hajzel nezabudnú vytrúbiť nejakého biletára.
Fyzická krása je veľmi relatívna, preto nemožno povedať kto je všeobecne krásny a kto nie, každý to vidí inak aj keď asi vždy je skupinka, ktorej sa páči rovnaké. Pre niekoho neni fyzická krása to, že žena má výrazne zmaľovanú tvár, krátku sukňu, štíhle nohy, výstrih, štíhly pás, pije, správa sa vyzívavo... je často pravda, že sa dá na človeku dosť dobre spoznať aké vyznáva hodnoty podľa toho ako sa správa, oblieka, reaguje... alebo len tancovali samé tak sa k nim niekto pridal, zhoda náhod, že si to všimneš; a táto anketa vyznieva skoro ako závisť, ale skôr by ťa to malo pohnúť smerom k zmene...
@nevycerpavaj Poviem ti to takto. Je veľa chlapcov, ktorá priťahujú skôr dievčatá, ktoré sú obyčajné a na nič sa nehrajú. Nepáčia sa im dievčatá ako asi aj ty. Prosto nemusia namyslené dievčatá. Na tých podľa teda nepekných dievčatách je niečo špeciálne a to je ich obyčajnosť, ale to ty nikdy nedokážeš pochopiť a ak im závidíš, že sa okolo nich vrtia chlapci čo by sa podľa tvojho názoru mali vrtieť okolo teba tak je to úbohé.
aj ja si casto vsimam ze chlapi nemaju moc vysoke naroky, vacsine takychto diskofilov staci ked ma picu a tvar si ani nevsimnu, tak pojdu logicky za skaredsou lebo krajsej sa boja
ja som tak raz z jednou tancoval a potom na druhý den som pozeral fotky že ako vyzerala ostal som v šoku že wtf ! odvtedy na diskotékach nepijem (viem možno dosť krutý koment pre niekoho možno že proste nebola na môj vkus ale je to tak... )
po a) buď vyzerajú tie baby podobne ako ty na profilovke, teda pripomínajú sliepky s našpúlenou hubou a príčeskami, s ktorými si zatrtkajú niekde v kríkoch po diskotéke
alebo po b) páčia sa im viac baby, ktoré prídu tebe "nie pekné"... možno napríklad nemajú na sebe kilo omietky, porozmýšľaj nad tým
čudovala by si sa kolké dievčatá sa pre teba zdajú odpudzujúce ale chalanov na nich niečo pritahuje .. alebo je tu druhá variatna sú jak jazdený bicykel a ty si myslíš o sebe, že si pekná tak trpíš komplexom menejcennosti a preto riešiš takéto blbosti ved sa zabávaj aj na teba sa dáky vrhne
a co to je nie moc pekne ? ked sa nepacia tebe tak niesu pekne ci ako ? jaaj toto su nazory dpc ... keby sa vsetkym pacili len take ktore su pekne podla teba tak by bolo asi 90% ludi nezadanych
Ja som si to celkovo všimla aj v okolí, nie len na diskotékach, že tie "menej pekné/viac pri sebe/atď" si skôr nájdu chalana a vzťah im drží ako tie modeločky
tak ide aj o to ako tancuje... ked dobre tancuje nemusi byt krasna ak obrazok ... alebo ak je dobre oblecena... no a niektori s takymi tancuju lebo si uvedomuju ze na viac asi nemaju.. alebo sa boja oslovit tie krajsie ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Preto nechodím nikde kde nie je vztup od 21 , mal by som chuť rozbíjať hlavy kade chodím tým pipkám čo sa tam natriasajú s duckfacemi a pri odbehnutí na hajzel nezabudnú vytrúbiť nejakého biletára.
K otázke:
po a) buď vyzerajú tie baby podobne ako ty na profilovke, teda pripomínajú sliepky s našpúlenou hubou a príčeskami, s ktorými si zatrtkajú niekde v kríkoch po diskotéke
alebo po b) páčia sa im viac baby, ktoré prídu tebe "nie pekné"... možno napríklad nemajú na sebe kilo omietky, porozmýšľaj nad tým
a ty si dost skreda inak
Prídem sadnem a vidím - pekná, prirodzené pekná, zmachľený duckface, túto by som jb*, s touto ani s 10 promile
Čo by ma odradilo ???oooooo
- Zmacheľný duckface.
- Holka je spitá.
- Správa sa ako super-galaktická-p*
- Správa sa ako top-star-p*
- Správa sa ako úplné ale úplne ako p*
- Je to p*
- S prepáčením not meine stajl
Prirodzene pekná baba si nemusí dať ani make-up, hodiť triko za pár € a nesprávať sa ako p*