@zajko30 Ty niekedy niečo tak zlato napíšeš ...Miroslav
A k téme - nemôžem si predstaviť takú ženskú bez toho, aby som ju niekedy nevidel. Ideál, ktorý by som mal mať len v hlave (ako chlap) neexistuje. Najbližšie sa k tomu však u mňa blížia dievčatá v čiernom odeté, s čiernými vlasmi a najlepšie čiernymi očnými linkami. Tie vlasy aspoň pod piate rebro musia trčať. Aaaa, už viem Presná predstava dokonalého dievčaťa... To je ťažko ale Raz, či dvakrát som také dievčisko zočil, vo Zvolene, či v Bratislave a oku mi ulahodilo. Fakt tá čierna farba ma na nich berie. Neviem prečo.
K povahe - počul som jeden výrok: "kde sú dvaja ľudia s rovnakými názormi, tam je jeden zbytočný". Neviem čo si mám o tom myslieť, páč by som chcel dievča, ktoré by malo sklonované, alebo pomocou dvojhmatu ctrl+c, ctrl+v skopírované vlastnosti moje Len neviem ako by to potom bolo s názormi, keby sme sa vo všetkom zhodli A úplne ideálne si predstavujem sedieť na terase domu nad nejakým, nie strmým, zeleným údolím, piť kávu, či čaj a rozprávať sa o každom dni každý deň.
Holt, když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap... tak mají báječnej život plnej báječnejch dní bez útrap Vždy sa mi pri tom vybaví tá terasa, káva a vyložené nohy na stoličke a klobúk na hlave
Sorry za nezajímavý monológ, jo? Som zvedavý, kto to o takejto dobe bude čítať
2) existuje, je zhmotneny, krásne oci, krásny usmev...
3) dobrá a pozitívna karma ziari a ziari, dobrá atmosféra je vsade vokol nich, on a ona sa smeju, ona nepremysla nad problemami a on uziva si chvilu s nou, a cas uteka a oni jeho rychlost neregistruju
Najprv trpel on,pretože ona ho stále odsierala a obmedzovala h n to nezvládal,a preto nastali búrky,hromy,no spoločne to pretrpeli.Prišli krajšie časy a on a ona sa veľmi veľmi ľúbili.Prišla nekonečná žiarlivosť z jeho strany a výčitky.Ona toho mala plné zuby,lebo veľmi dobre vedela,čo k nemu cíti.On ju chcel mať pri sebe,ona jeho tiež.
Jedného dňa nastal zlom.Chyba! Hnev,výčitky,plač,smútok,ignorácia.
Teraz sa ľúbia,ale už spolu nie sú.Život je niekedy nevyspytateľný a to je KONIEC tohto príbehu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
lebo sa ľubkali....filip
krok 1. zavrieť oči a predstaviť si chlapa alebo ženu (to je jedno, nezáleži na vašej orientacií nejdeme to rozoberať)
krok 2. aký by mal/mala byť (riešime výzor - nechcem žiadne linky prosím)
krok 3. aký by mal/mala byť (vlastnosti plus budúcnosť t.j. zamestnanie napr.)
krok 4. napisať to sem
P.S. može mať aj jedno oko 4 zuby....čakám na zaujímavé čítanie !
» www.birdz.sk/webka/hajzelodk...
A k téme - nemôžem si predstaviť takú ženskú bez toho, aby som ju niekedy nevidel. Ideál, ktorý by som mal mať len v hlave (ako chlap) neexistuje. Najbližšie sa k tomu však u mňa blížia dievčatá v čiernom odeté, s čiernými vlasmi a najlepšie čiernymi očnými linkami. Tie vlasy aspoň pod piate rebro musia trčať. Aaaa, už viem Presná predstava dokonalého dievčaťa... To je ťažko ale Raz, či dvakrát som také dievčisko zočil, vo Zvolene, či v Bratislave a oku mi ulahodilo. Fakt tá čierna farba ma na nich berie. Neviem prečo.
K povahe - počul som jeden výrok: "kde sú dvaja ľudia s rovnakými názormi, tam je jeden zbytočný". Neviem čo si mám o tom myslieť, páč by som chcel dievča, ktoré by malo sklonované, alebo pomocou dvojhmatu ctrl+c, ctrl+v skopírované vlastnosti moje Len neviem ako by to potom bolo s názormi, keby sme sa vo všetkom zhodli A úplne ideálne si predstavujem sedieť na terase domu nad nejakým, nie strmým, zeleným údolím, piť kávu, či čaj a rozprávať sa o každom dni každý deň.
Holt, když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap... tak mají báječnej život plnej báječnejch dní bez útrap Vždy sa mi pri tom vybaví tá terasa, káva a vyložené nohy na stoličke a klobúk na hlave
Sorry za nezajímavý monológ, jo? Som zvedavý, kto to o takejto dobe bude čítať
nikdy som si nedokázala predstaviť chlapa alebo hocijakú inú bytosť
neviem si v hlave vytvoriť ideál
ale tak keď ide o výzor,určite nech je vyšší odo mňa,nech má krásne veľké žilnaté ruky
a povahovo nech je nezávislý a mierne podobný mne,môže trpieť schizofréniou a mávať halucinácie
nech je to umelec
2. Kučeravé hnedé vlasy, veľké hnedé oči, úžasné líca a úsmev innocent: )
3. Taká aká je, bezo zmien (možno prestať fajčiť )
Ja som svoj ideál našiel a som (sme) šťastní :p
Je mi skoro ľúto, že som túto diskusiu zobral tak vážne, ale nedalo mi to :p:p
trocha ako ja.... ale nei velmi boby som ju ais nezniesol ...
a Kedze som sa rozhodol ze budem programovat kreslenie básni vo vesmire tak aby mala nejaku podobnu profesiu
2, Briadka, úsmev, ňuňuňu úžasné oči. A ramená! Pevné úžasné paže.
3, Milujem chyby a chybných ľudí Taký sú pre mňa dokonalý
A mal by to byť trebárs učiteľ nejakého predmetu (toto som si neodpustila )
2) existuje, je zhmotneny, krásne oci, krásny usmev...
3) dobrá a pozitívna karma ziari a ziari, dobrá atmosféra je vsade vokol nich, on a ona sa smeju, ona nepremysla nad problemami a on uziva si chvilu s nou, a cas uteka a oni jeho rychlost neregistruju
Najprv trpel on,pretože ona ho stále odsierala a obmedzovala h n to nezvládal,a preto nastali búrky,hromy,no spoločne to pretrpeli.Prišli krajšie časy a on a ona sa veľmi veľmi ľúbili.Prišla nekonečná žiarlivosť z jeho strany a výčitky.Ona toho mala plné zuby,lebo veľmi dobre vedela,čo k nemu cíti.On ju chcel mať pri sebe,ona jeho tiež.
Jedného dňa nastal zlom.Chyba! Hnev,výčitky,plač,smútok,ignorácia.
Teraz sa ľúbia,ale už spolu nie sú.Život je niekedy nevyspytateľný a to je KONIEC tohto príbehu.