Neviem ale v poslednej dobe pribuda diskusii a otazok na fore, na ktore sa neda odpovedat, myslim otazky ciste osobne na ktore nevie odpovedat a nemoze odpovedat nikto iny ako sam autor diskusie .... Neviem myslel som si, ze taketo veic patria do blogov,
Solon uplne s tebou suhlasim, ty ludia skor potrebuju povzbudenie ako radu alebo pocut ako by to iny spravili ale pritom je to taka blbost lebo to mozu vediet len a len oni
Ja tomu rozumiem, ja nehovorim, ze sa to da zmenit ja to tu pisem do rubriky: CO MA NASRALO!!!! D
Mam rad modru pretoze je to farba neba a aj zelenu pretoze je to farba lesov, ale stale si neviem vybrat ktora je moja najoblubenejsia ... poradte mi prosiiim ...
akurat som dostala od 22 rocnej baby otazku: Petra vysvetli mi preco som do neho zalubena... a pred tym chcela pocut odo mna preco ma nejaky typek ktoreho ani nepoznam ja vypnuty telefon a okolo toho obkecavacky ze jake ma ona nestastie na chlapov... dakujem neprosim
zaujimave, bratia mojej kamaratky su presne robo a peto ale to len tak... hej aj mna to stve mierne, ale tak... kazdy ma svoje problemy, joj kebyze ja take mam
Ja hovorim, ze prejavy zufalstva patria do blogov, kde mozes cloveka polutovat a podobne a nie na forum kde sa vacsinou o niecom diskutuje... ako mozes diskutovat na taketo temy ?/
pliiis strasne vas prosiiim o radu co si mam oblciet zajtra do skoly ? zelene tricko s pasikmi a k tomu ciernu suknu alebo bledoruzovy svetrik a biele nohavice? mam si obut hunate cizmy alebo radsej klasicke cizmy na opatku viete lebo strasne chcem zaposobit na jedneho chalana a .............................................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mam rad modru pretoze je to farba neba a aj zelenu pretoze je to farba lesov, ale stale si neviem vybrat ktora je moja najoblubenejsia ... poradte mi prosiiim ...
Inak vsetko v pohode (To bude stresom v praci )
och help me!!!!