mne sa to fakt pacilo... dost sa mi paci ako vyriesili soundtrack, ze to nie je take to typicke nieco, co byva pri akcnych filmoch, ale su tam zakomponovane etnicke motivy
a dost dobre spravili ten prechod z toho, ze najskor clovek toho hlavneho nema moc rad, no postupom casu sa z neho vlastne stane "spravny chlapik"
ten zaver, ako tam stoji s tou vyrobenou kvetinkou, ma neskutocne dojal
jaj a hned na zaciatku ta veta ze... vesmirna lod prekvapivo nezastala nad manhattenom... ma dostala
a vobec, konecne je to niekde inde ako u "dokonalych" americanov
@Sakul Klasicka americka akcia? Nemyslim si - celkom zaujimavo skombinovane staticke zabery s handheld kamerou, realizmus este umocneny roznymi castami rozstrelenych ludi/mimozemstanov dopadajucimi na objektiv (strasne blba veta, ale je to tak , prachom a pod., radoby non-fiction pristup, kedy je dej prerusovany dokumentarnymi vsuvkami z rozhovorov a spravodajstva.
Podoba mimozemstanov je tiez celkom origi v porovnani s klasickou koncepciou maleho a sedeho muzicka, s velkou hlavou.
A anglictinu sa uz nejak naucili za tych 20, ci kolko rokov
@1338 myslim na konci, musis uznat ze na konci to bolo ako z klasickeho am. akcneho filmu...+ trochu dej sa tam prilis zrychlil... proste moc veci sa na konci dialo.. a to trochu mi vadilo... lebo ako film nemal ani dve hodiny.. takze bolo toho trochu viac na taky cas... ale inak sa mi pacil..
strašne som na to chcela ísť, ale keď som šla do kina, tak ma kamarát presvedčil, nech radšej ideme na Gamera. tak si to pozriem ešte niekedy isto ale. fakt sa na to teším.
zaujímavý film a aj to že bol v podstate zo súčasnosti a asi by sme presne tak nejak reagovali... toho vojaka zahrali celkom originálne (úplne vymetený) a šiel bezrozmýšlania za svojim cielom aj ked neviem či to bolo dobre abo zle :s a ten hlavný hrdina úplne nemal chybu. no čo povedať super film o utečencoch a správaní sa k nim (nezáleží či z iránu alebo z vesmíru)
Práve som to dopozeral.... je to zaujímavo sfilmované, hlavný hrdina je síce netypický ale to sa mi páči... len dosť blbý bol podľa mňa výzor mimozemšťanov, začiatok bol taký nezaujímavý a ešte nejaké detaily ale to nie je až také podstatné.... dávam 4/5
strašne vtipný film...bola som na tom na cinematiku. čakala som nejaký sci-fi thriller a nakoniec to bola paródia s postavičkami od bionicle ten mimozemšťan v ružovej podprde, jak tam s nimi riešili podpisovanie tých papierov
pokial si pametam, tak v tom filme bola prave anglictina ina. lebo film a aj niektorii ucinkujuci boli juhoafricania. takze nebola tam "klasicka" anglictina, ale juhoafricka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a dost dobre spravili ten prechod z toho, ze najskor clovek toho hlavneho nema moc rad, no postupom casu sa z neho vlastne stane "spravny chlapik"
ten zaver, ako tam stoji s tou vyrobenou kvetinkou, ma neskutocne dojal
jaj a hned na zaciatku ta veta ze... vesmirna lod prekvapivo nezastala nad manhattenom... ma dostala
a vobec, konecne je to niekde inde ako u "dokonalych" americanov
Podoba mimozemstanov je tiez celkom origi v porovnani s klasickou koncepciou maleho a sedeho muzicka, s velkou hlavou.
A anglictinu sa uz nejak naucili za tych 20, ci kolko rokov
ehm, to je vtip, že?
btw, dokonalý film
suhlasim s Keuskou, soundtrack som si hned stiahol, ten ,,arabsky"" motiv sa mi velmi zapacil, pekne vokaly
a konecne hlavny hrdina nie je americky hrdina, ale skor taky nerd...
no, jednoznacne jeden z najlepsich filmov tohto roku, ak nie najlepsi
Neviem, nebolo to zlé, ale celkovo som nebol spokojný. So stránky stupňovania a vyvrcholenia deja hodnotím lepšie napr. film I, Robot.
práve včera som na tom bol
no proste...milý film ale nebrala som ho vážne