Ono to bude znieť trocha ako z hororu, ale fakt sa už začínam báť.
Asi pred troma týždňami mi volalo neznáme číslo, zodvihla som a počula som nejaké dieťa, proste ako keby dievčatko a spievalo do toho telefónu že "la la la la", potom zakašľalo, asi
@h8u tak to nedvihaj .. mne raz volalo v kuse asi mesiac jedno utajene cislo , zodvihol som to niekolko krat a nepocul som nic len blbe sustanie a divne zvuky .. doticneho to raz prestane bavit ps : utajene cisla nezdvihaj nikdy ...
bože môj, tiež by mi prvé napadlo, že si zo mňa niekto robí srandu, ale veľa kamarátov v tomto veku teda nemám :/
ako som si myslela, to kým nebudete počuť nepredstavíte si to, ak by mi to ešte volalo, skúsim to nejako nahrať.. viem že kedysi sme si hovory nahrávali, tak sa skúsim pohrať s mobilom a niekde to tam nájsť
Toto keby sa mi stalo, tak sa asi poseriem od strachu. Fakt. A mením číslo a keby sa mi to stalo zas, tak už ma vezú... buď do blázinca alebo rovno do márnice, lebo by ma porazilo. MOC nechutné a desivé
(A keby som neskôr zistila, že to bol nejaký môj kamarát, asi s ním až do konca života neprehovorím
no na tvojom mieste by som zdvihol, v 1. fáze by som sa pridal a spieval tiež a potom by som použil vulgárny slovník, v ktorom sa veľmi dobre vyznám keby ste mali otázky, kľudne volajte na môj mobil, rad sa porozprávam
@h8u podla mna @chevro si z teba robi dobry den asi najpravdepodobnejsie vysveltenie. alebo niekto v tvojom okoli si z teba robi prcu. ze to tak vazne beries.
Neviem Ale mne raz písal SMS nejaky T-pack že nazdar tu je maco košicka mafia ak mi nedaš tie peniaze tak sa teš a ja som mu napisal že mu ich nedam nech si nasere žeho nepoznam...mama ma kamarata policajta zistil mi kto ma to čislo a nejaky pičko z Košíc
Ked som mala 11 sa mi stalo niečo podobné. Viac krát mi zavolal niekto okolo 12-stej a povedal iba že " Je čas " a potom som počula iba také chrapľavé dýchanie .... Btw tiež detský hlas a utajené číslo .
to mi pripomenulo keď sme vyvolávali jednemu expriateľovi mojej spolužiačky a krochkali sme mu do telefónu, púšťali Boborovského časť "vy zdebilnetí debili všetkých debilov zdebilnetých.." a hrali mu happy birthday na klavíri a pod.. ako malé deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
je to jasné ako facka (ach)
Nie je to audiočíslo?
a to číslo NEMÁM, bolo to neznáme číslo, utajené :/
ak sa ti zacne este aj sam dvihat hovor, potom to bude este len cudne
ako som si myslela, to kým nebudete počuť nepredstavíte si to, ak by mi to ešte volalo, skúsim to nejako nahrať.. viem že kedysi sme si hovory nahrávali, tak sa skúsim pohrať s mobilom a niekde to tam nájsť
take detske hlasy z hororov lubim
inak @16
tak asi to je ozaj iba nahravka potom a niekto sa nudi.. skus prejst napr youtube ci tam nenajdes
(A keby som neskôr zistila, že to bol nejaký môj kamarát, asi s ním až do konca života neprehovorím
a k veci.. Musí to byť nepríjemné, ale skús to teda nahrať.
Nie je to niektorá z týchto?
» www.zedge.net/ringtones/0-6-1...