No tak dneska mi fakt ide....nadpis mal byť že formát B5I ale to je detail no a teraz môj problém: Stiahla som si hru Freak Out - Extreme freeride a ked som to rozbalila kukám že je to v akomsi formáte B5I...akože taký formát som v živote nevidela a zrejme ani môj pc kedže sa mi to nedá otvoriť...ukzauje mi tam tú bielu ikonku s windowsáckym oknom a že otvoriť v programe: ...ved to poznáte. No a nestalo sa mi to prvý krát, teda včera som si tú hru stiahla tiež a bolo to to isté, tak som ju skúsila odinakadial sosnúť a zas toto myslíte si že sa mi dá nejako poradiť, alebo mi na mojom pc nikdy nepôjde? díky moc
zaujimave a je to vobec na WIN? nie je to nahodou na mac? taky format som este neviedl
skus to otovorit bud vo winrare alebo skos ist cez total comander alebo este jednamoznsot cez deamon tools alebo alkohol 1201% inak ak to nepojde tak neviem.
@4 určite je to na win, kamošom čo majú win to normálne ide..šak ani ja som to ešte nevidela...no ak nič nepomôže tak si to vypýtam od nich na dvdčku, ale tak predsa len xcem vedieť kde je problém, dosť ma to nasralo...2 krát sťahovať 810 mega, vkuse meniť ipčky aby som mohla z rapidu...ach...a nakoniec nič z toho
tak to otvor cez winrar. ono ti to vsetko otvori cez to co je ako ISo alebo tak dalej. alebo ta virtualna mechanika vsak demanon tols netahas cez rapid vysksuaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
skus to otovorit bud vo winrare alebo skos ist cez total comander alebo este jednamoznsot cez deamon tools alebo alkohol 1201% inak ak to nepojde tak neviem.
» www.vso-software.fr/...