Aj vy mávate niekedy taký pocit, že keď sa stretávate s nejakým človekom len tak niekde, že často sa stretávate, občas pozdravíte.. máte taký pocit, že ho chcete a že vám chýba, keď ho nevidíte alebo keď sa na neho nemôžete pozrieť? Neviem, či chápete. Ja
@junkychess To nie je namotávka. My o seba neprejavujeme záujem. Vídavala som ho asi 3 roky v kuse v škole. A proste až teraz som si uvedomila, že sa mi vlastne páči. Ale nikdy sme sa ani nerozprávali a ja si myslím, že on o mňa určite záujem nemá alebo tak nejak. Možno má ale neviem o tm
@lexiblack ani netušíš koľko chlapov si hovorí to isté o tebe a možno aj práve on...
vraj "nemá o mna záujem" nijak inak to nezistíš len tak že sa mu prihovoríš... a keď si si uvedomila že sa ti vlastne pači tak sa s nim daj do reči a neskor uvidis... vždy to môžeš zastaviť na kamarátstve...
k tomu pocitu...neviem či ho mám ale prikláňam sa k odpovedi áno
Rozmyslam ale asi ani nie... nie tym stylom ktory popisujes.....
Vzdy rad vidim nieco pekne vo svojej blizkosti , ale ak sa s nim nejak nepoznam, tak mi zmizne z mysle v momente , ked zide z oci.....
Inak to je ta iskra o ktorej hovoris. Nejde o to, ze si si uvedomila, ze sa ti paci.... on sa ti len zacal pacit.
Vies na zaciatku je to ine ako v pokrocilom vztahu. Clovek je vsimavejsi na detaily.....
Niekedy staci pozriet sa na neho len z ineho uhla, alebo sa niekto fakt len minimalne zmeni a clovek ktory sa ti predtym nepacil ti zacne zrazu pripadat pritazlivy.....
Keby sa to dalo nejak sformulovat .... ale to sa asi neda.
Ani nie. Vlastne mám pár ľudí, s ktorými sa stretávam len v krčme a keď sa dlho neukážu za barom a nevypijem si s nimi, tak mi chýbajú. Ale nemyslím, že by v tom bolo niečo citové
jasné to sú podľa mňa strašne fajn pocity náhodou a také jedno stretnutie mi vie skrášliť celý deň .. a potom už fakt záleží od teba či to posunieš ďalej alebo ostanete len pri pohľadoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vraj "nemá o mna záujem" nijak inak to nezistíš len tak že sa mu prihovoríš... a keď si si uvedomila že sa ti vlastne pači tak sa s nim daj do reči a neskor uvidis... vždy to môžeš zastaviť na kamarátstve...
k tomu pocitu...neviem či ho mám ale prikláňam sa k odpovedi áno
Vzdy rad vidim nieco pekne vo svojej blizkosti , ale ak sa s nim nejak nepoznam, tak mi zmizne z mysle v momente , ked zide z oci.....
Inak to je ta iskra o ktorej hovoris. Nejde o to, ze si si uvedomila, ze sa ti paci.... on sa ti len zacal pacit.
Vies na zaciatku je to ine ako v pokrocilom vztahu. Clovek je vsimavejsi na detaily.....
Niekedy staci pozriet sa na neho len z ineho uhla, alebo sa niekto fakt len minimalne zmeni a clovek ktory sa ti predtym nepacil ti zacne zrazu pripadat pritazlivy.....
Keby sa to dalo nejak sformulovat .... ale to sa asi neda.
Pojem ''iskra'' to asi vystihuje najlepsie.
Aj som zakročila.
A nesprávne.