Tiez mate niekedy take divne sny?Ja som mal neska sen v ktorem sa mi snivalo o jednej babe z Birdzu ktoru som ani nikdy nazivo nevidel ale zo sna som vykrikoval jej nick na birdzi ale rano som uz zabudol ako sa volala mozno si na to meno spomenem ke
k tej chate sa slo do takeho kopca, na mojej fabii kombi to neslo tak dobre, takze som mal zaradenu jednotocku.. zrazu sa z vrchu vyrutil @husky na jeho medaku, zastavili sme obaja, zakrical som nanho z okna, ze nech to nacuva, ze uz sme skoro hore ( lepsie, ako keby ja cuvam takmer cely ten kopec dole [ boli sme uz v 3/4ine ] ).. husky mi odpovedal, ze ide dole po @orfea2.. povedal som, ze ok, ale nech sa uhne..naco on narazil do mojho predku, a takmer nas vytlacil z cesty dole do priekopy .. a naschval.. a ani nechcite vediet, ako to pokracovalo ! a to vsetko preto, lebo erik je hiphoper !!!
dalej pokracoval ako lucidak, takze to uz sa tam aj ludia bili, vela sa pilo a taak.. D
no mne sa akurát dnes snívalo, že ľudstvo sa chystalo na nejakú globálnu katastrofu tak si každý zaobstaral malú vesmírnu raketku 2x1 meter do ktorej si mal napratať seba a najdôležitejšie veci.Tie raketky mali na sebe veľké logo BIRDZ-u skončilo sa to tak, že všetkým som pomáhala nastúpiť do svojich až som tam zostala sama a moja raketka zmizla už som len videla obrovskú vlnu blížiacu sa ku mne-bežný sen
isli po mne a musela som sa schovat... netusim kto, ale musela som ujst, plan bol taký že sa budem tvarit že idem ku babke na dedinu na vikend a v noci odideme... musela som sa nabalit len do kabelky a tasky na book (aby som nebola napadna)... u babky som v noci cez dom sla do garaze (moja babka nema garaz), nalozila veci do auta (neviem akeho) a odisla som s neviem kym...
@zannie tak to teda vobec netusim asi som tu cez den niekde videl napisane tvoje meno a v noci sa mi to neako pomotalo v hlave ale rano to bola sranda pol hodinu somm sa na tom ujebaval ze co sa mi v noci snivalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@goth111
ja som siel na aute, na sedadle spolujazdca @mezomus , vzadu sedeli @hajzelbaba a @hnisavica
k tej chate sa slo do takeho kopca, na mojej fabii kombi to neslo tak dobre, takze som mal zaradenu jednotocku.. zrazu sa z vrchu vyrutil @husky na jeho medaku, zastavili sme obaja, zakrical som nanho z okna, ze nech to nacuva, ze uz sme skoro hore ( lepsie, ako keby ja cuvam takmer cely ten kopec dole [ boli sme uz v 3/4ine ] ).. husky mi odpovedal, ze ide dole po @orfea2.. povedal som, ze ok, ale nech sa uhne..naco on narazil do mojho predku, a takmer nas vytlacil z cesty dole do priekopy .. a naschval.. a ani nechcite vediet, ako to pokracovalo ! a to vsetko preto, lebo erik je hiphoper !!!
dalej pokracoval ako lucidak, takze to uz sa tam aj ludia bili, vela sa pilo a taak.. D
ale ten sen bol fakt neprijemny
a ferimu sa snívalo, že sm mu dala facku
Nie, nemôžem povedať čo!!!
snívalo sa mi raz s @kemuro -m že ma zastrelil a nakoniec som sa dozvedela, že aj ja jeho bežne strieľam v snoch
pekne sa ti sniva...ale podla mna to bolo cele o neschopnosti vyjst s autom hore kopcom plne nalozeny! tvoj tata je hiphoper
@stenatko
ale mne snad mozes napisat sukromnu spravu, nie? dakujem dopredu