Táto otázka mi napadla vlastne preto, lebo ja spávam s vlasmi v poslednom čase zo zásady v gumičke. Odkedy som si dala ostrihať vlasy tak, že mám aj ofinu a cestičku naboku hlavy, tak sa mi vždy zvykla prehádzať cez noc a musela som si ju ráno robiť nanovo a občas ak sa mi nechcelo, tak som vyzerala ako idiot. Takže jedine v gumičke Ale viem aj o tom, že mnohým, čo napr. spávajú na chrbte a tak, to strašne prekáža
ono to je ako kedy...niekedy ich mám rozpustené a inokedy si ich spletiem do vrkoča....vlastne, vlasy vo vrkoči mám cez letné noci skoro stále, lebo ináč mi je veľmi horúco...
okrem toho, že spím na chrbte a prekáža mi to, tak nemám dôvod si sťahovať vlasy a ničiť si ich tým. vlasy majú byť v noci voľné, čo tam po nejakých účesoch.
pretože normálne v cope to asi nie je ktoviečo a by sa namáhali a rozpustené by sa mi zas všelikde mohli zamotať a pricviknúť a podobne, takže zapletiem a ráno nemusím siahodlho rozčesáva´t
Ja mám pomerne dlhé a spím s rozpustenými, gumička by mi ani až tak neprekážala, lebo spím na bruchu alebo na boku, ale ja osobne nevidím dôvod na to, aby som spala s gumičkou
A kamoška mala úplne dlhé vlasy a vtedy spávala s gumičkou, lebo nechcela aby sa jej zamotali.
Inak mi tak napadá, že zase ja to až tak veľmi neničím, cez deň sú rozpustené, tak na tých pár hodín v noci to prežijú Ale presne, pár ľudí tu to už aj povedalo, cez leto napr. je v tom hrozne teplo, hlavne s mojou načechranou hrivou
Zdá sa mi zbytočné mať vlasy v noci v gumičke - ráno aj tak vyzerám ako strašidlo a navyše mi tá gumička pri spaní zavadzia (nehovoriac o tom, že pokiaľ si celý deň ničím vlasy a hlavu gumičkou, nemusím to robiť aj v noci...)
vlasy v gumicke povazujem za obmedzenie. mam ich tak len vtedy, ked by mi rozpustene zavadzali - pri nejakej praci, pri jedle, ked fuka vietor a seru ma a pod. Inac sa snazim mat cim viac rozpustene.
zasadne v gumicke..a preco? vlasy su v noci namahane trenim o vankus,pokial nie su mierne zviazane-to ich nenici...nici ich denno-denne nosenie v gumicke-preto ich mam skoro stale cely den rozpustene...v noci sa trenim o vankus viac mastia a stavaju sa nepoddajnejsimi,pokial nie su zopnute,...a ked ich vecer mam moznost pekne rozcesata mierne zviazat, rano nie je problem ich ani vymotat ani ucesat...su vsak dni, ked nestiham, musim si ich umyt tesne pred spanim- jedna z najhorsich veci je spat s mokrymi vlasmi...ale ak by som si ich mokre zviazala, neuschli by mi do rana takze ako kedy...ale zdravsie je ore vlasy v noci zopnut,cez den rozpustit
V poslednom čase každú noc v takom tom drdole na vrchu hlavy. A nemám na to žiaden špeciálny dôvod, proste jak si ich tak k večeru hentak dám, tak keď idem spať, tak sa mi už nechce s nimi nič robiť. A keďže ich mám tak vysoko, tak mi to ani nezavadzia absolútne a ani nie sú tak napevno, čiže ma to ani neťahá, ani nič. A nejaký čas dozadu mi začali vlasy vypadávať oveľa viac jak zvyčajne a myslela som si, že to s tým má niečo spoločné, ale mám to v noci tak naďalej a už mi nevypadávajú. A navyše, ráno ich mám také o dosť objemnejšie a je to super!
rozpustené, lebo sú mi gumičky v podstate dosť nepríjemné, nejak normálne vonku je to ešte príjemná prevencia proti vetru, takže tam sa to vyvažuje, ale inak sú mi nepríjemné, a v posteli už dvojnásob.
Bez gumičky, rozhodne. Mám hrozne kučeravé vlasy, navyše tvarovateľné, takže kebyže zaspím s gumičkou, pri hlave v gumičke mám rovné, nacapené na hlavu, potom veľkú vlnu od gumičky a potom by odstávali od hlavy... Tak si dám penové tužidlo, rozprestriem nad vankúšom (fakt sú dlhé) a do rána mám pekné vlny bez nejakého bordelu väčšieho.
jasné ,že rozpustené. milujem ,ked sa mi počas noci zamotajú a mne sa snívajú sny typu Steven King o tom ,ze som zlatovláska a ten dlhý vrkoč omotaný okolo hlavy mi zabranuje sa nadýchnut..
@pubertslatinocelny a zabudol si povedat,že si si vyguglil, že ked ich nosis viac v gumicke, tak sa oslabuju korienky a je vacsia pravdepodobnos, ze budu padat ako ked ich nosis rozpustene a korienky vlasove nie su namáhané
ako kedy...niekedy v gumičke keď som hrozne unavená a inokedy rozpustené,vačšinou keď idem spať s mokrou hlavou.ale niekedy si dám mokré vlasy do drdolu,aby som ich mala ráno vlnité
ja nenosím nikdy v gumičke lebo vyzerám divne Kedysi som spávala s gumičkou, ale strašne to tlačilo atď, tak som sa naštvala a odvtedy spím s rozpustenými.
♥ (to je k tomu dlhovlasí) a k dlhovlasym - niekedy v gumicke niekedy s rozpustenymi ale matka mi hovorila že v gumicke sa mi oslabuju vlasy a budu mi vypadat ale kedy ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Takze ich mam rozpustene.
ono to je ako kedy...niekedy ich mám rozpustené a inokedy si ich spletiem do vrkoča....vlastne, vlasy vo vrkoči mám cez letné noci skoro stále, lebo ináč mi je veľmi horúco...
pretože normálne v cope to asi nie je ktoviečo a by sa namáhali a rozpustené by sa mi zas všelikde mohli zamotať a pricviknúť a podobne, takže zapletiem a ráno nemusím siahodlho rozčesáva´t
A kamoška mala úplne dlhé vlasy a vtedy spávala s gumičkou, lebo nechcela aby sa jej zamotali.
a okrem toho mi strapatosť dodáva charizmu
Bez gumičky, rozhodne. Mám hrozne kučeravé vlasy, navyše tvarovateľné, takže kebyže zaspím s gumičkou, pri hlave v gumičke mám rovné, nacapené na hlavu, potom veľkú vlnu od gumičky a potom by odstávali od hlavy... Tak si dám penové tužidlo, rozprestriem nad vankúšom (fakt sú dlhé) a do rána mám pekné vlny bez nejakého bordelu väčšieho.
@pubertslatinocelny a zabudol si povedat,že si si vyguglil, že ked ich nosis viac v gumicke, tak sa oslabuju korienky a je vacsia pravdepodobnos, ze budu padat ako ked ich nosis rozpustene a korienky vlasove nie su namáhané
a ešte je to aj sexi
ja spávam s dvomi vrkočmi a ráno ich mám krásne vlnité.
Ak ich mám brčkavé, ráno by to nerozčesal ani svätý, tak mám na hlave drdlík