@thrwtchr keby som mohol tak ťa vybozkávam, nevedel som čo si dať dobručke na obed, ale to pečené aspoň 1,5kg koleno si dám...........mňam........filip
"Slováci patria k najtlstejším národom v strednej Európe - 48% mužov a cca 30% slovenských žien, počet obéznych"
Tie ženy neviem posúdiť až tak dobre, ale pri všetkej úcte, NEVERÍM, že každý druhý chlap, ktorý okolo mňa prejde, je obézny. Toto mi v tom článku absolútne nesedí. Ešte možno keby tam bolo slovo nadváha, tak dobre, ale OBEZITA?! By ma zaujímalo, kde ten zdroj toho článku (www.strava.sk) zohnal tento údaj.
Mimochodom, k tomu dňu bez mäsa - neviem, či ho budem mať, bude to záležať od toho, čo sa dokopem si nakúpiť. Ale ja celkovo až tak strašne veľa mäsa nejem, čiže nepovažujem za nutné sa niečím takýmto riadiť.
@rabbitko9 uhadol, ale skor to beriem ako zivotny styl, lebo mi velmi pomaha mat ovocne dni cize nie je to striktne, je to skor o tom, ze sa citim lepsie
síce nejem veľa mäsa..a to už vôbec nejem všetky druhy mäsa iba kuracie m. .. určite ho nejem každý deň,ale vegetariánkou by som byť nemohla.. proste fajne grilované mäsko alebo hociaké iné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
len si uzi ten megalomansky snack
aestetosomchcel
Tie ženy neviem posúdiť až tak dobre, ale pri všetkej úcte, NEVERÍM, že každý druhý chlap, ktorý okolo mňa prejde, je obézny. Toto mi v tom článku absolútne nesedí. Ešte možno keby tam bolo slovo nadváha, tak dobre, ale OBEZITA?! By ma zaujímalo, kde ten zdroj toho článku (www.strava.sk) zohnal tento údaj.
Mimochodom, k tomu dňu bez mäsa - neviem, či ho budem mať, bude to záležať od toho, čo sa dokopem si nakúpiť. Ale ja celkovo až tak strašne veľa mäsa nejem, čiže nepovažujem za nutné sa niečím takýmto riadiť.
Ale dnes nič mäsité
V poslednom čase mi však prestalo chutiť ( asi to bude tým, že som čítala čo všetko sa dáva do párok a keď si na to spomeniem tak bleeee ).