Dnes je medzinárodný deň piknikov a s ním aj dávka inšpirácie.
Medzinárodný deň piknikov snáď nemôže mať lepší dátum. Vonku je čoraz príjemnejšie a tak môže byť práve dnešný deň inšpiráciou hoci aj hneď na nasledujúci víkend.
Do piknikového koša si pripravte riad, jedlo a nápoje. Nemusíte nič špeciálne variť ani zháňať exotické pochúťky. Výborne poslúži chlieb, šunka, syr a nakrájaná zelenina. Skrátka čokoľvek bežne dostupné, z čoho si priamo na mieste pripravíte svoje obľúbené pochúťky.
Nezabudnite minimálne na jednu veľkú deku. Sedenie vám spríjemnia aj vankúšiky.
Nezabúdajte, že piknik nie je len o dobrom jedle a pití. K piknikovému košu nezabudnite pribaliť karty, frisbee alebo loptu, nech sa zabavíte a trochu aj rozhýbete.
Dnes som aj mal piknik alebo skôr také posedenie pri príjemnej akcii. Ale najlepší záver z toho bol, že som vyhral v tombole celkom dobrú cenu z ktorej som nadšený. Nikdy som nič nevyhral, konečne aspoň niečo rozumné a normálne sa mi podarilo. Ešte tak mať šťastie v láske.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Vyberte si správne miesto:
Zážitok z pikniku snáď najviac záleží od lokality. Ideálne miesto je dostatočne pokojné, ponúka tieň a nachádza sa priamo v lone prírody.
Do piknikového koša si pripravte riad, jedlo a nápoje. Nemusíte nič špeciálne variť ani zháňať exotické pochúťky. Výborne poslúži chlieb, šunka, syr a nakrájaná zelenina. Skrátka čokoľvek bežne dostupné, z čoho si priamo na mieste pripravíte svoje obľúbené pochúťky.
Nezabudnite minimálne na jednu veľkú deku. Sedenie vám spríjemnia aj vankúšiky.
Nezabúdajte, že piknik nie je len o dobrom jedle a pití. K piknikovému košu nezabudnite pribaliť karty, frisbee alebo loptu, nech sa zabavíte a trochu aj rozhýbete.
» www.birdz.sk/lemmy67/obrazok...