ze je to smmutne...vazne, este par rokov dozadu ked sme boli napriklad my v tom veku, tak to take nebolo. Teraz ked vidim 13 rocne decka co vsetko si dovoluju voci druhym, kradnu, fetuju tak len s uzasom pozeram co sa to deje
že takým malým faganom treba dať príučku už hneď po prvom vážnejšom priestupku, aby z nich nevyrástli ešte väčší grázli...a vôbec, úplne najviac nenávidím tých pridrbancov, čo zaživa upália mačku či okradnú starenku!!!
Maju peklo doma, tak ho potom prenasaju von...... dokym budu socialne rozdiely , budu nepokoje v rodinach a budu deti vycinajuce na uliciach to je proste fakt s ktorym sa treba vyrovnat.
dnes je skor ako smhamforas povedal pocetnejsia romska populacia na slovensku a teiz sa mi zda ze niektori mladsi ako ja su zas strasne moralny a "spravny" az neprirodzene... a nemyslim si ze to je horsie oproti minulosti...
tak prvom rade by s tým mali niečo robiť rodičia. asi by sa mal zaviest zakon ktory dovoluje splodit deti iba moralne inteligentnym ludom
staci krasny priklad, ked si rodic vezme nejaky zavazok a nieje schopny ho plnit, je schopny strcit k telefonu svoje asi 7 rocne decko a nutiti ho klamat, ze on prave nieje doma... asi tak to vyzera... kde potom maju tie deti brat vzor? kto ich ma ucit zodpovednosti za svoje ciny, ked ich rodicia sami nevedia brat zodpovednost ani za seba? esteze na vychou dietat nevplyvaju iba rodiacia a tak sa kopec deti "vychova samo" ale aj tak je podstatna chyba v prostredi
@majqqqo Veď áno, oni chcú byť medzi rovestníkmi "kúloví" tak robia chujoviny, robia zo seba "mámvpičistov" ohladom následkov.. Keď im to prejde tak v tom pokračujú, veď prečo nie?
no kedze patrim k dnesnej mladezi ale k tej ktora s anevezie v kriminaliste sexe a podobnych hovadinach tak moj nazor na nich je asi taky ze je to len trapne nic tym nedokazuju...no maximalne svoju nevyspelost
@majqqqo čo??? som snáď povedala že kradneš, piješ....? ja len hovorím, že keďže máš 17 rokov tak aj ty patríš k mládeži nie že patríš k tej väčšine, čo kradne a pije (JA blbosti netrepem )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Keď Vám vadí skazená mládež, tak by ste mohli menej pičovať a viac urobiť pre to, aby ste dvihli priemer.
staci krasny priklad, ked si rodic vezme nejaky zavazok a nieje schopny ho plnit, je schopny strcit k telefonu svoje asi 7 rocne decko a nutiti ho klamat, ze on prave nieje doma... asi tak to vyzera... kde potom maju tie deti brat vzor? kto ich ma ucit zodpovednosti za svoje ciny, ked ich rodicia sami nevedia brat zodpovednost ani za seba? esteze na vychou dietat nevplyvaju iba rodiacia a tak sa kopec deti "vychova samo" ale aj tak je podstatna chyba v prostredi
"keby si k tej mládeži nepatril "