v podstate ani jedno.. vreckové ako také som nikdy nedostávala nejak pravidelne.. popri škole som dlllho roznášala noviny, po víkendoch robila v potravinách a tak.. takže som mala svoje peniaze, z ktorých som si niečo platila.. ale keď som nemala alebo som na niečo potrebovala, tak mi dali rodičia
Od 13-stich brigádujem (roznášala som letáky, potom už vekom prišli iné brigády), takže oblečenie a iné veci si odvtedy kupujem sama. Ani si neviem predstaviť, že by som mala prísť za mamou a pýtať od nej peniaze na napr. nové topánky. Som snáď hendikepovaná, že si tie peniaze neviem sama zarobiť, či čo?
každý mesiac dostávam 10 eur, poprípade skladám skrine s otcom ale to zriedka, platim si vlastne tak všetko, len oblečenie na polovicu a jedlo-blbosti (tie si kupujem tiež sám)
teda zvúčša pri drahých veciach ktoré sú potrebné prispievam buď čiastkou, alebo neplatím nič, veci, ktoré chcem vyslovene ja si musím kupovať za "svoje"
od cca 16-tich ked som si zacala privirabat prekladanim a inymi serepetickami mi nasi platia len veci ktore potrebujem, veci ktore chcem si platim sama
Dostávam každý mesiac 15 eur ale len tento školský rok, predtým nič... A platia mi rodičia jedlo, dopravu, výtvarku a veci do školy, iné veci ako oblečenie a tak si takmer vždy platím sama, len keď má manka pocit, že som to naozaj potrebovala, tak mi to preplatí... Keby som si vypýtala peniaze tak mi dajú, ale nemám to rada, radšej si zarobím a potom to míňam.
doteraz mi vsetko platia rodicia a ked obcas nechcu, taxa rozplacem a revem dovtedy, kym mi to nekupia.
a mam pici komu sa to zda detinske, je to moj zivot 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teda zvúčša pri drahých veciach ktoré sú potrebné prispievam buď čiastkou, alebo neplatím nič, veci, ktoré chcem vyslovene ja si musím kupovať za "svoje"
a mam pici komu sa to zda detinske, je to moj zivot 8)