Toto je jedna z vecí ktoré mňa osobne maximálne iritujú... Samozrejme sa to snažím vždy vysvetliť pokojne a normálne Ale poznám jedno dievča, ktoré je vždy tak maximálne odveci a na všetko čo poviem zareaguje totálne dvojhodinovou odpoveďou ktorá je totálne mimo kontextu a vtedy nechápem ju ako tak môže nechápať a všetko jej treba povedať tri krát na všetko vám odkýve hlavou a pol polhodine čakania či to konečne spraví to navrhne ako nový geniálny nápad chápete ?
@ridiculousnotion Mám podobnú kamarátku. Niečo jej poviem, ona je 3-5 sekúnd ticho a len na teba priamo pozerá a potom sa ťa spýta na to, čo si jej práve povedala, poprípade zahlási niečo úplne mimo... A najhoršie je, že jej to zopakuješ a ona spraví presne to isté a takto to ide dokola aj tri-štyrikrát.. Nepreháňam!
Casto z toho ide spravit sranda, takze mi to povacsine neprekaza (kym teda nemam casovy sklz a niekto za mnou nepride, nech mu nieco vysvetlim, co sama poriadne neviem opisat). Teda v nezavaznych debatach to nevadi, ale nerada opakujem viackrat. Radsej sa zasmiat a ist dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov