raz za čas (2-3 mesiace) zvykol ísť sadnúť s kamarátkou na kofolu či kávu... práve dva krát nadšená z toho nie som, ale som ticho
mala som len problém, keď ho von ťahalo dievča s ktorým pred začiatkom nášho vzťahu spal (nehovoriac o tom, že bola zadaná, takže o nej peknú mienku nemám) alebo keď jeho ex u neho presedela celý deň, lebo jej trebalo spraviť notebook a chodila tak pravidelne (až kým nezačal za to pýtať peniaze, potom už neprišla)
Nechodí. Väčšinou trávi čas s kamarátmi, a hoci sa tam vyskitne nejaká žena nejak to neriešim.
Keď raz o pol noci išiel do mesta za spolužiačkou lebo mu zavolala, trochu ma to štvalo, ale scény som mu nerobila - je to spolužiačka a viem, že su kamaráti.
Keby išiel sám von s nejakou babou, ktorú by som nepoznala, alebo poznala a vedela by som, že ona nechce byť len kamarátka vadilo by mi to.
Ale aj tak si myslím, že by som mu to vyčítala až v krajnom prípade.
nikdy som sa nad tým nejako nezamýšľala, takisto ako má kamarátov má aj kamarátky, viem že sa s nimi kamaráti dlhé roky a ani by mi nenapadlo nejako žiarliť.. občas som s nimi aj ja, hocikedy ide aj sám si sadnúť s naj. kamoškou a vôbec ma to netrápi, veď keby s tými babami niečo chcel mať tak asi neni so mnou ne? nepochopím nikdy žiarlivosť a ani by som netolerovala keby môj frajer žiarlil, lebo by som to považovala za prejav nedôvery..
necitila by som sa ako keby mi bol neverny, ale urcite by mi to vadilo, alebo ani nei ze vadilo ale ja neviem, ten pocit ze by isiel von radsej s niekym inym ako so mnou..... a som rada ze nemame kamaratov aby sme museli riesit taketo problemy
kedysi som bola nehorázne žiarlivá hysterka... keď sme sa pred polrokom rozišli tak som si našla svoj vnútorný pokoj, svoju pohodičku a keď sme sa v sobotu zase dali dokopy jasne som mu povedala, že mi je úplne jedno kde je, s kým je a čo robí, ale svoj "pokoj" mám až príliš rada na to aby som sa zase rozčuľovala kvôi kokotinám, takže spraví jednu chybu a môže si ísť pískať ja si už vystačím aj sama...... už nie som to bezmocné dievčatko čo pred dvoma rokmi.
Keby mi nejaký chalan chcel zakazovať moje chodenie von s kamarátmi, tak prestanem chodiť von s ním. Čiže ani ja na obdobné žiarlenie nemám moc nárok a tým sa snažím riadiť celkom.
Niekedy som bola neskutočne žiarlivá a absolutne na všetko.. Teraz po nejakých skúsenostiach a po pracovaní na vlastnom sebavedomí to absolutne neriešim
s babami von nechodi..teda, jasne že ma aj kamošky, ale stretava ich tak max. piatok-sobotu večer, ekd je vonku so svojimi kamošmi.. to prežijem, ale žiarlila by som, keby ide von len s volakou kamoškou, ale nepovedala by som mu,že mi to vadi..
lebo on mi nič nehovoril, ked ja som chodila takto von s chalanmi , ked spolu chodime..
má zákaz chodiť von s holkami ..takisto ako ja nechodím s chalanmi ..aj ked on mi to nezakazuje ... že kamošov mať možem ...aj on kamošky ...ale nie tu sprostu kravu !
v pohode robím to isté takže tolerujem samozrejme, že občas dva razy nadšená nie som, ale rešpektujem to, že aj on potrebuje mať aj kamarátky, tak ako ja potrebujem aj kamarátov ale nechodí nejako často, taže pohodičkaa mne to on toleruje viac
no ved nech chodi, treba mu obcas aj normalnu spolocnost. ja tiez chodim sadnut s kamaratmi obcas, tak neviem, preco by som ho mala podozrievat z neery napr. je to normalne, ked chce obcas pokecat s kamaratkami
som žiarlivec, takže by som pravdepodobne frflala a v ten moment keby som sa to dozvedela tak by mi to prišlo strašnéé, ale po tom ako by som nad tym uvažovala normálne, tak na tom nič nieje. Môže mat kamarátky. Verím mu.
každý vzťah je iný... záleží aj na tom, či to robil vždy, alebo začal len nedávno. každopádne sú to len kamošky. základom každého dobrého vzťahu je dôvera (a je jedno, či máš 14 alebo 20, či ste spolu mesiac alebo 6 rokov). môj chodí tiež von aj s babami, ale nikdy nie sám, vždy sú tam aj ďalší chlapi. nie som dvakrát nadšená, ale dôverujem mu.
co ja viem..ak ma dlhorocnu kamosku co ju poznal predomnou tak jasne ze mu nebudem zakazovat s nou chodit von si sadnut na kofolu a podobne...alebo ked ide s kamosmi a su tam aj baby ...ale keby ze spozna daku babu a chce si s nou ist sam sadnut dakde tak to by mi teda jedno uz nebolo...
Akože keby ma to fakt že žralo, tak sa na surovku nasáčkujem na tú kofolu s ním Roky som si myslela, že mám veľa dobrých iba kamarátov. Potvrdilo sa mi, že vždy boli iba preto, aby ostali v mojej blízkosti a živili tak šance na niečo viac do budúcnosti.
tsss, netolerujem, taký nech si nájde inú , tolerujem poprípade keď má nejakú dlhoročnú kamošku a tak, ktorú pozná dlhšie než mňa a nie že sa dáme dokopy a ptm si nájde dakoho na vychádzky , nevedela by som mať taký vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mala som len problém, keď ho von ťahalo dievča s ktorým pred začiatkom nášho vzťahu spal (nehovoriac o tom, že bola zadaná, takže o nej peknú mienku nemám) alebo keď jeho ex u neho presedela celý deň, lebo jej trebalo spraviť notebook a chodila tak pravidelne (až kým nezačal za to pýtať peniaze, potom už neprišla)
Keď raz o pol noci išiel do mesta za spolužiačkou lebo mu zavolala, trochu ma to štvalo, ale scény som mu nerobila - je to spolužiačka a viem, že su kamaráti.
Keby išiel sám von s nejakou babou, ktorú by som nepoznala, alebo poznala a vedela by som, že ona nechce byť len kamarátka vadilo by mi to.
Ale aj tak si myslím, že by som mu to vyčítala až v krajnom prípade.
lebo on mi nič nehovoril, ked ja som chodila takto von s chalanmi , ked spolu chodime..