2 roky do Bčka, potom do triedy prvaci s tretiakmi , potom do druhaci so štvrtákmi #zahoramizaopicami, potom len do piatej triedy a od druhej polky piataku do Dčka
@aventine no uplne nahovno a učila nás v 1 a 3 učitelka s učňákom proste... no a proste väčšinou sa učitelka venovala hlavne tym mladsim... celkovo cele zle chvalabohu si to uz ani moc nepamatam... ale ako uplne priserne, neviem si rpedstavit ze by som uz ako prvacka nastupila do takejto triedy ... brr
ja som na ZŠ bola len 4 roky a to bola áčka, mali sme aj béčku a v nej skoro samí spoluobčania potom už osemročné a tam bola v každom ročníku len 1 trieda
Chodil som do A-cka a bola to trieda kde boli sami biflosi a jednotkari, zatial co do B-cka chodili sami blbci a C-cko bola sportova trieda. Pripadal som si medzi nimi ako Penny v Bing Bang Theory Raz sme my chalani v deviatom rocniku zavolali von baby a chlapci si ich vobec nevsimali a bavili sa o videohrach a o tom ake hry vyjdu a co nas caka v hernom priemysle a dievcata sa potom zobrali prec a isli von s futbalistami s C-cky a vsetci sa cudovali, ze preco odisli a ja facepalm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(ja som bola strašné decko )
5-9 B
stredná škola A
Myslím, že na mňa nikdy nezabudne
2-9A
4.-8.B
9.A
takže hlasujem za béčku keďže som tam bola viac rokov a na strednej to bola C
na druhej TUSIM C, ale normalne si nepamatam
Nenííí o čom !
Je to tam !