este musim dokukat stvrtu seriu prisonu, potom si kuknem tbbt, potom pravdepodobne bones, po ktorych pride na rad asi harper´s island .. cize s mojim tempom pri kukani serialov sa takto pomalicky dostanem ku koncu augusta a.. uz tu bude skola .. tot vse .. a mozno este ak sa podari pojdem ku starkej .. mozno...
tak včera a predvčerom som bola na feste a to bola asi bohužial posledna velka ekšn za tieto prazdniny....takže teraz to ostava len na vlastnej iniciative našej party... ... nejake diskoteky,stanovačky,opekačky,atd...
uz len dva? .. no ideme teraz na tyzden k moru.. a posledny tyzden asi prepijem.. hh.. uvedomujem si ze vlastne dva mesiace v pici a ja som nic nespravil, takmer nic.. skurveny zivot..
No tak najprv je to nutné, aby som si dala trojdňovú nákupnú horúčku No ale inak ešte plánujem stanovačku, grilovačku, minimálne tri razy ešte kúpalisko, a leňošenie aby mi až mozog zmäkol
Ale vlastne ešte mám na pláne sa ísť pozrieť do týchto miest: Piešťany, Vrbové, Malacky, Trenčín a Dunajská Streda
A zakončím leto ukončením seneckého leta, a veľkou opekačkou-zapíjačkou
teraz prežiť buzeracie od rodiny k tomu že som nič užitočné za cele prazdniny nezrobil, a posledny vykend z vykendov sa opiť a zfajčiť z vodnej fajky... ach to bude noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ps: sorry za nadavky
a to idem do Prahy, do Tatier, do Stockholmu a budem veľa behať medzi PB-BA a Brnom.
budem rada ak aspoň jedno z toho vyjde
Ale vlastne ešte mám na pláne sa ísť pozrieť do týchto miest: Piešťany, Vrbové, Malacky, Trenčín a Dunajská Streda
A zakončím leto ukončením seneckého leta, a veľkou opekačkou-zapíjačkou
@etelnair prečo nie dunajská? my sme tam chodili 7 rokov po sebe a teraz sme tam už asi 5 neboli, ale vtedy tam bolo dobre