@montgomery Neviem, až tak ten šoubiznis nesledujem, viem len že sa rozviedol a teraz má nejakú mladšiu priateľku. Ale ktovie, ako to medzi nimi bolo, možno bolo to manželstvo už len také formálne, schyľovalo sa k rozvodu, len on si proste našiel inú skôr, než bol oficiálne rozvedený. Bulvár celú pravdu o vzťahoch nepovie, len sa toho chytia a urobia senzáciu.
@riddler jasne , Bican nechal zenu aj deti pre mladú pipku ... tak u toho by som sa mala ja stará a vráskava
....
Rolu tu odohrávajú sympatie . Mne nie je sympaticky ani jeden z nich
Bičanov humor som mala strašne rada, najma v Maxihre a ešte takej relácií extrém tuším sa to volalo. Dosť dobrý bol aj v takej súťaži na STV čo bežala niekoľko rokov, jeho humor bol skvelý, len tú samotnú reláciu som moc nemala rada. Páčilo sa mi ešte aj jeho niekoľko hodinové počítanie ovečiek pred pár rokmi v noci. Ale napr. vôbec sa mi nepáčil v súťaži tvoja tvár znie povedome. Ale asi to nebude jeho chyba, len mu to nedávalo dostatočný priestor na sebarealizáciu (teda ak nepočítam prezliekanie sa za ženy, mŕtvych umelcov a pod.), takže tam jeho humor pôsobil neskutočne silene, trápne a neprirodzene. Ale celkovo okrem Adely Banášovej a Sajfu je to môj najobľúbenejší moderátor už dlhé roky.
@obsession Ako hovorím, toto je presne ten bulvárny pohľad na vec, titulné stránky typu: šokujúce!!!!!! Opustil ženu kvôli mladej milenke a vykašľal sa na deti, ktoré chúdence teraz doma plačú!!! Nikto nevie, ako to v ich vzťahu bolo, možno bolo to manželstvo v rozklade už predtým, ako tú mladú spoznal, a on sa proste do nej zaľúbil a nepotrebuje čakať nato, kým bude mať oficiálne papier nato, že je znovu slobodný.
,,Nechal ženu aj deti"- ked sa chlap rozvedie, neznamená to, že sa vykašľal na deti, skončilo sa len ich manželstvo, ale jeho vzťah k deťom sa tým nemení. Ak bolo to manželstvo fakt zlé, na mrtvom bode, tak sú deti možno aj radi, že sa rodičia rozviedli, a otcovi ten nový vzťah prajú, takisto ako by ho priali mame, ak si niekoho nájde.
@riddler neviem ako ty , ale ja by som sa nevydávala len na určitý čas , až pokým sa nezalubim do druhého ..ak jeho manželstvo už bolo v rozklade (ako píšeš) tak mal s nim skončiť skôr než si našiel inú , myslím že by to bolo oveľa férovejšie ukončenie manželstva ako nejaké podvádzanie ktoré svedčí o charaktere človeka ....
to že sa ne/vykašľal na deti to je už druha vec ... jeho deti budú žiť v neúplnej rodine ,ak si myslíš že to na nich nezanechá stopy tak sa veľmi mýliš
@obsession Ak je manželstvo zlé, pre deti je vždy lepšie, ked sa rodičia, rozvedú, viem to z vlastnej skúsenosti. Je lepšie vidieť, že mama je teraz spokojnejšia, veselšia, taktiež otec je teraz viac v pohode, a doma je pokoj, žiadne hádky. Je to určite lepšie ako dívať sa každý deň na skrachované manželstvo, to podľa mňa zanechá na deťoch oveľa väčšiu stopu ako rozvod, ktorý je už zbytočné v dnešnej dobe takto stigmatizovať, že preboha len to nie, lebo deti budú mať traumu!
Ale súhlasím, že je lepšie najprv to manželstvo oficiálne ukončiť a až potom začínať nejaký nový vzťah, ale niektorí ľudia to berú tak, že mnaželstvo končí vtedy, ked sa tí dvaja citovo odcudzia, ked to medzi nimi ochladne,a to ostatné sú už len papierovačky, čiže nepokladajú za dôležité čakať nato, kedy budem mať razítko nato, aby som sa znovu zaľúbil.
Bican je zevraj hajzel aj ked je v TV super a Marcin je trapny vo svojej talkshow sice ale inac super v Susedoch a neviem asi nebude zly ani ako clovek tak asi by som skor neho bral ako spolubyvajuceho
Bičana som mal kedysi rád, avšak posledné roky mi dosť lezie na nervy...ten jeho silený a trápny humor, čo sa snaží byť za každých okolností zaujímavý...mi to niekedy pripadá tak, že sa s ním ani len nedá viesť seriózny rozhovor...sranda je pekná vec, ale zasa odtiaľ potiaľ...
@firestorm To by dosť sedelo k tomu, čo som písala ja. Asi mu viac sedelo, keď ešte nebol tak populárny, alebo ja neviem. V každom prípade už TV ani jeho niekoľko rokov vôbec nesledujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
....
Rolu tu odohrávajú sympatie . Mne nie je sympaticky ani jeden z nich
Marcin mi nie je sympatický.
,,Nechal ženu aj deti"- ked sa chlap rozvedie, neznamená to, že sa vykašľal na deti, skončilo sa len ich manželstvo, ale jeho vzťah k deťom sa tým nemení. Ak bolo to manželstvo fakt zlé, na mrtvom bode, tak sú deti možno aj radi, že sa rodičia rozviedli, a otcovi ten nový vzťah prajú, takisto ako by ho priali mame, ak si niekoho nájde.
to že sa ne/vykašľal na deti to je už druha vec ... jeho deti budú žiť v neúplnej rodine ,ak si myslíš že to na nich nezanechá stopy tak sa veľmi mýliš
Ale súhlasím, že je lepšie najprv to manželstvo oficiálne ukončiť a až potom začínať nejaký nový vzťah, ale niektorí ľudia to berú tak, že mnaželstvo končí vtedy, ked sa tí dvaja citovo odcudzia, ked to medzi nimi ochladne,a to ostatné sú už len papierovačky, čiže nepokladajú za dôležité čakať nato, kedy budem mať razítko nato, aby som sa znovu zaľúbil.
muselo by ma poraziť s niekým zdieľať svoj pokoj, slobodu a poriadok v živote...
som perfekcionista a "bláznov" pri sebe neznesiem...