ano, je to mozne ja hladam prave taky vztah, ktory by mi vydrzal uz naveky zatial som zazil len sklamanie, ale hladam dalej... je to velmi krasna predstava, drz sa jej
sa mi lúbi že ste všetci takto kladne reagovali...nevem ja to zatialvidím veľmi pozitívne...tak dúfam, že tí, ktorí napísali že sa sklamali tak čoskoro najdu to čo hladajú...tú ich skutočnú lásku"až po hrob" veľa zdaru...
Poznám pár,ktorý je spolu už vyše 40 rokov..ona má 63 a on viac.Na svoje výročie si zapli platňu a pri víne spolu tancovali..a keď som sa spýtala,o čom to je,povedala mi...Postupne to prestane byť len o bozkoch pretože prídu každodenné problémy,aj problémy väčšie.Ide o to vedieť ale chytiť ruku toho druhého v tej správnej chvíli a podržať ho.Môže sa mu zapáčiť iná,ale keby stratil mňa prišiel by omnoho viac...Áno ja verím v lásku na celý život
Prava laska existuje pokiaľ najdeš tu spravnu osobu a hlavne dušu na celý život....ja som našla , sme spolu už 5 rokov a neskutočne sa milujeme......dufam že to aj takto pojde dalej..takže otazka či verim? veru verim!
Ano, urcite sa to da. Len si to netreba cele pokazit... Na cely zivot je dost dlha doba a preto si treba uzivat kazdy den s osobou, ktoru lubis, no pritom stale mat vzdy pre toho druheho nieco nove, cim ho potesis a urobis jeho zivot krajsim. Ja som zozaciatku na take dlhe vztahy neveril, netusil som, ze je mozne sa tak zalubit. No po istom case som zistil, ze ona je ta prava. A ze chcem s nou ostat v dobrom i zlom. Bohuzial, minuly tzyden sa vsetko po par rokoch pokaslalo a neviem sa s tym stale vyrovnat. Vazte si tych, co mate. Kazdy den im dajte najavo, ako ich mate radi, lubite. Jedno objatie, dve objatia, ruka v ruke, lubim Ta a pusa "nad ocko".
Nie..... nemyslim si....... Aj ludia co su spolu uz velmi dlho tak to automaticky neznamena ze sa miluju moze to tak vyzerat na vonok ale skutocnost je niekde uplne inde.... Je vela dôvodou preco nechcu takyto vztah ak jek bez lasky opustit.... Rodina...deti.... istota... STRACH..... ano, strach zo samoty strach s toho ze si nikoho uz nenajdu.... kazda láska pominie.... stane sa s toho zvyk... a dakedy len tazko rozozname ci naozaj milujeme alebo sme len zvyknuty... Ak clovek tomu druhemu vravi ze s nim bude navzdy klame...... nie ostatnych ale sameho seba! Je to smutne ale zial realita byva smutna.....
Prepáč sa musím zasmiať na začiatku si to vie predstaviť každy :o) ale potom príde vytriezvenie.... Ludia sa berú lebo si tiež vedia predstavit spolu buducnost a potom zistia ahaaa...... To je nieco co sa zial casom vytrati uvidis
Bolo by to kráásne...žiadne rozvody...ale podľa mna je to len taký sen... ja už na toho pravého na celý život neverím nech som akokoľvek zaľúbená berem to realisticky ((
Je pekné ak sa pár rozpráva o spoločnej ďalekej budúcnosti. Ja tiež so svojou druhou polovičkou niekedy rozprávame čo bude,zpestrujeme si život predstavami, ,snívame.. . no hlavne ja pretože môj priateľ je skôr realista. Ak sa dvaja milujú a majú chuť prežiť bok po boku zvyšok života...Vravím..Prečo nie? Milujem ťa Kuko333
@Vladazien000 Musim s tebou len a len suhlasit. Mozne take nieco je, ale laska sa meni postupne z osialu do takeho zvyku a potom uz sa moze stat vselico ako mne sa stalo. Tiez som bol naivny a myslel som si,ze vztah mi vydrzi...Vydrzal,pokym sa nestalo to,ze druha polovicka sa neovladla a vyspala sa s inym a to viac krat. Ak to zistis tak potom sa vsetko odrazu zmeni zo dna na den a cely sen sa rozplyva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aj ked to moc realne nevidim... v tomto smere som som skeptik
ale nie... mne by sa to tiez pacilo, pokial by vztah nepresiel d stereotypu....
kebyze stretnem osobu s ktorou si to viem predstavit....nevidim problema .D
Prajem Vam vela stastia.
Martin