Je to tak, ze ty to posles, dojde to k nemu na postu a ten balik mu daju az ked zaplati tych 600 Sk, ktore ti potom posle posta sekom... Ja si tak obejdnavam veci z netu... Ak nezaplati do 18 dni, balik sa ti vrati spat...
vsak normalne nabehni tam. povedz na dobierku to chcem a mas to. kedze to je za daky peniaz enviem ci aj daka poistka proti poskodeniu. + podaci listok, vsak tam nabehni ti na poste povedia vsetko vysvetlia. ja som bol raz tiez tatar s toho ale vysvetlili mi to a bolo
Postovne ,tam bude nejakych 85 korun a to musis zaplatit ty, takze ak chces aby sa ti to vratilo musis to pripocitat k tym 600 korunam. A ak si doplatis prvu triedu tak to tam bude pravdepodobne hned na druhy den a postar bude musiet urobit pokus o osobne dorucenie, inak dobierky postary nosit so sebou nemusia, iba oznamenie o ulozeni dobierky.
7. ja robim postara na BA 3, ale zalezi aj od pripadu, ak postar si je isty co dotycny bude doma tak ju prinesie, a ak vie ze doma nie je tak ten balicek(krabicu..) nosit nebude.
@6 no tak to je dobré vedieť, ale keď to dám prvou triedou, tak to stojí toľko, koľko list? myslím tá prvá trieda...a vraj to tam nebude na druhý deň, pri takýchto balíkoch...hrozné s tou slovenskou poštou
Ludia neviete či je možné spraviť pri dobierke aj nejaký o..b?? Ja som poslal dvom ludom ktorý sa poznajú dva rozne balíky, obaja tvrdia že si ich prevzali ale peniaze prišli len od jedného! a teraz neviem ako je to možné...
ahojte ludia prosim Vás chcem sa opytat nieco no takze jeden chlap kupil odomna ps2 s chipom cez dobierku poslal som mu hru plus prislusenstvo a 2 napalene hry ktore mu idu a on zato ze nevie napalit si vlastne hry tak mi ju chce poslat naspet a ze peniaze mu mam poslat ze ich chce spet ja viem ze mam ja pravo ten balik nezobrat spet a ani mu posielat peniaze nepoviem keby som mu poslal pokazenu hru ale ona ide riadne ako ma co ak mi posle hru a bude pokazena alebo vybere snej cip alebo co?proste sa chcem spytat ze ci mam pravdu a ze ci som v plnom prave dakujem Vam prosim odpiste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov