Na dobru komediu aj vzeralo APPROVED (slovensky nazov neviem), ale osobne som videl bohuzial len ukazky.
Podstata je v tom, ze skupinu chalanov nezobrali na vysku tak si vymysleli vlastnu, opravili nejaku staru budovu a potom sa im tam akymsi nedopatrenim nahrnulo dalsich niekolko studentov. A pokracovat nemusim, kazdemu je jasne, ze namiesto ucenia robili vselijake hovadiny - ved banda vysokoskolakov bez dozoru
Chavez - jjj, to som videla aj ja (ale mám taký pocit, že sa to volalo inak )nenahrnulo sa im tam niekoľko ľudí, ale niekoľko stoviek, ktorí sa taktiež nedostali na výšku no a keďže na nete našli stránku univerzity, ktorá prijímala všetkých, tak...
btw. na výške mať skateparky, U-rampy, bazény a pod. no nebola by som proti fakt je to dobrý film, odporúčam
Paapaajaa: hej to bola bezva vejska to som videla aj horuce strely boli haluz.... ja som myslela mozno nieco take ako je sexi party... a neni to vsetko o sexe aj tak diky za napady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ked chcel nejaku hovadinu ako AP tak je superbad celkom slusna nahrada...
Ja by som si radsej pozrel Clerks ale vsak, kazdemu podla chuti
Podstata je v tom, ze skupinu chalanov nezobrali na vysku tak si vymysleli vlastnu, opravili nejaku staru budovu a potom sa im tam akymsi nedopatrenim nahrnulo dalsich niekolko studentov. A pokracovat nemusim, kazdemu je jasne, ze namiesto ucenia robili vselijake hovadiny - ved banda vysokoskolakov bez dozoru
Inač celkom dobrá komédia, trošku inak zameraná, ktorá ma posledne dostala je Norbit.
btw. na výške mať skateparky, U-rampy, bazény a pod. no nebola by som proti fakt je to dobrý film, odporúčam