namiesto mamičiek s deťmi sú tam J&Tčkari, ktorí sa učia plávať lebo zrejme pon - pia o 10:00 nemajú nič zaujímavejšie na práci ako sa kupkať v bazéne, ktorí si postavili za ukradnuté prachy z nórska lepšie?
aj central sa mi páci, ale tá cena...to si nemozem dovolit kazdy tyzden
doteraz som navstivila 25 metrovy bazén na pasienkoch, ale co sa tam deje v poslednej dobe, je katastrofa, decká skákajú do vody, napriek tomu, ze skákanie je zakázané, chodia vo vode krizom-krázom, my, ktori si chceme normálne zaplávat nerespektuju,3 dráhy su pre decká s mamickami, a pre nás ostane iba jedna dráha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
doteraz som navstivila 25 metrovy bazén na pasienkoch, ale co sa tam deje v poslednej dobe, je katastrofa, decká skákajú do vody, napriek tomu, ze skákanie je zakázané, chodia vo vode krizom-krázom, my, ktori si chceme normálne zaplávat nerespektuju,3 dráhy su pre decká s mamickami, a pre nás ostane iba jedna dráha
Bazén na MOkrohájskej? aj tam som chodila, ale vecer