cawte ja len ze ked si citam knihu tak som cely zhrbeny ak ju citam po leziacky tak mi je v rukach tazka ... tak ma napadla taka smiesna otazka ze aka je dobra poloha pre citanie knihy D dufam ze pochopil kazdy tesim sa na prispevky
lezim v posteli na bruchu a kniha na vankusi / sedim opreta o stenu a kniha na kolenach / lezim na boku a podpieram si hlavu...ale to ma zacne boliet ruka po chvili, asi mam moc tazku gebulu
@Idzisko ja vzdy citam knihy na posteli lezim na jednom boku (ako keby som spal ) a obcas sa hodim na druhu stranu a pokracujem v citani, obcas lezim aj na chrbte a knihu mam na hrudi ale tak sa blbo cita a tak sa zase prehodim na bok
sediet pri stole a citat knihu po sediacky ma nebavi
Tiez tak, ze lezim na boku (ale nepodopieram si hlavu) a knihu mam polozenu a polku knihy pridrziavam a ked citam druhu polku, tak sa bud otocim, alebo knihu zatial drzim. Pochybujem, ze ma niekto pochopil, ale tak...nevadi lepsie to vysvetlit neviem
všeliak mám podobní problém :/ Dokonca zvyknem čítať aj dole hlavou(mal som poschodovú posteľ) Osvedčilo sa mi ale čítanie na boku keď sa prevaľujem z jednej strany na druhú podľa toho na ktorej strane som
no, ja mám väčšiou hlavu opretú o čelo postele, pod krkom mi leží mačka (to je dobre, zakrýva vytvorený megalalok) a nohy mám vyložené vysoko hore na skrini ( po tých sa zas kedysi producíroval papagáj) v takej polohe dokážem čítať aj niekoľko hodín
Teraz som si spomenul ako stylovo som bol prichyteny na hodine biologie ked ma ucitelka nasla ako citam Dragonrealm polozeny na lavici .... odvtedy citam v skole uz zasadne len pod lavicou
Vydržím čítať aj šesť hodín vkuse a nepretržite sa vrtieť Takže ľahká akrobacia, neviem si nájsť polohu, pri ktorej by som zároveň videla a nič by ma nebolelo.
som opretá o stenu a mám za sebou paplóny. a sedím samozrejme. naj poloha. ale striedam ju s tou na boku a bruchu. vrtím sa. ale najviac vydržíkm bez strŕtppnutia v tej v sede polohe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo si lahni do postele,pekne sa zakry preinkou na chrbat a nohy pokrc=D a opri si knizku =D=DD
sediet pri stole a citat knihu po sediacky ma nebavi
Stred knihy: Bruchom na posteli kniha opreta o vankus prikrity paplonom
Koniec knihy : Poloha je irelevantna docitam to trebars aj na zachode,vo vlaku, pri vecery v kone Kde sa len da
ja v kresle vylozene nozky..ale v podstate ak ma zaujme tak mi je to jedno
Ale inák hocijako, ked zahĺbim do knihy, ani nevnímam ako sedím resp. ležím