Svoje príspevky píšte s diakritikou. Oddeľujte slová a vety medzerami, vyzerá to potom lepšie a ľudia to radšej čítajú. Potom viac ľudí si prečíta aj tvoje fórum a vyjadrí sa k téme...
v zivote som nepisal s makcenami a dlznami, menit to nemienim. bodky a ciarky ako tak dodrziavam a myslim si ze to staci na porozumenie textu. ta tak....
ani ti neviem, ja som nikdynepisal s diakritikou. strojopis som nemal aaa dokonca som jeden cas mal anglicky windows, kde sa ani na cz, ani sk klavesnicu prepnut nedalo. zvykol som si proste pisat takto....
No ja pisem normalne ale tiez nedavam makcene z viacerych dovodov.A ajtak ta nikdo nebude pocuvat a riadit sa tvojou radou lebo kazdy si pise ako sa mu chce.
ľudia budú reagovať a budú si pozerať diskusie, ktoré ich zaujmú a je jedno či píšeš s diakritikou alebo bez nej. Aj, keď máš pravdu, že s ňou sa to ľahšie číta..Ale v podstate ide len o obsah..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov