pozitívny fakt je ten, že sa máme natoľko dobre, že máme pripojenie na internet, slobodu prejavu a že máme vôbec čas na vypisovanie pozitívnych faktov a dobrých správ! teším sa z maličkostí. tiež je pozitívny fakt (asi) že stále jestvujú lesy a plno dobrých ľudí ! čo ďalšie? nuž všelijaké maličkosti...
Dobra sprava? Beriem si absinth, travu, cigy, hemingwaya a baterku a idem do stanu, ktory som si postavil v zahrade, aby som si mohol nikym neruseny uzit ten krasny spln Prajem vam mier
@sioon Vravim nikym neruseny a uz mi prichadzaju neslusne navrhy Stan je pre tri osoby, ale v pripade, ze tam chce clovek nieco podniknut s inym clovekom, tak dve osoby su akurat Cize pre mna a moj absinth dostatocny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Teraz bez ironie , zajtra ma byt na zapade pekne pocasie.
pozitívny fakt je ten, že sa máme natoľko dobre, že máme pripojenie na internet, slobodu prejavu a že máme vôbec čas na vypisovanie pozitívnych faktov a dobrých správ! teším sa z maličkostí. tiež je pozitívny fakt (asi) že stále jestvujú lesy a plno dobrých ľudí ! čo ďalšie? nuž všelijaké maličkosti...
tak to hej! na lesy som úplne zabudla.......lykožrúty sa už zrejme prežrali
a ešte, že sme neskrachovali, na rozdiel od PIGS
ale aj tak je to dobrá správa
no sobota...
a k teme som cital dakde na topkach ze pali habera bol operovany na hemace
Dobrú? Hmmm teší ma že ešte aj v tejto dobe sa najdu tie take páry... z ktoých proste vidieť lásku a pokoj a takú zohratosť
to je podla mňa fajn.
počasie má byť fajn
hm....
ťažko povedať..