@condition skopiroval som ine forum co tu bolo o dobrom chlapovi. ale inak keby som taku zenu stretol hned si ju berem za zenu skoda ze je to len scifi
@xxar3s jj zbadal som to forum uz len som tu nebol nesla mi vcera elektrika tak niesom v obraze sorry
Mne by sa moc nepacila zena ktora si nepresadi rovnocenne somnou to co chce by to bola len pritaz
@condition no vidis aspon si nebudeme liezt do kapusty ja som raz taku stretol vlastne som ich stretol viac ale jedna bola taka az do extremu skodaze nam to nevyslo ona nebola len submina ale celkovo mala o koliesko viac aj v inych veciach. ale zaujimave je ze mna vo vsetkom posluchala ale teraz co ma frajera tak sa k nemu sprava ako ja vtedy k nej
Ja byt muzom poviem ze nie...zena ma mat svoj vlastny rozum..priestor..hobby..zaujmy..a ktora zena to nechape a robi len to co je vyssie uveddene.. je hlupana..s takou vacsinou muzi zaobchadzaju ako s handrou.....SORRY .ALE TAK TO JE
1. nepoznám také, možno 2 som stretol v živote
2. páčia? to závisí od toho ako vyzerajú.
3. ale pýtaš sa na to či vyhovujú. nevyhovujú. nudia. rozprávať sa s nimi je ako písať blog. nulová odozva, v podstate. potrebujem a chcem v partnerke konverzačného partnera a sanity check. človeka čo bude rozumieť a chápať, ale bude ma upozorňovať keď je to čo hovorím odveci, a bude spolupracovať a posúvať úvahu ďalej najlepšie AJ smermi čo (by) mi (nikdy) nenapadli. keď poviem pičovinu tak upozorní že je to pičovina a v pojmoch ktoré chápem a som schopný akceptovať vysvetlí prečo. keď poviem niečo čo dáva zmysel, reaguje že to dáva zmysel spôsobom ktorý vnímam a cítim, a následne posunie myšlienku tým zmyseldávajúcim smerom ďalej.
a tak.
prívesky ma nudia a ubíjajú a iritujú rovnako veľmi ako ma chronické zdrbávačky a pohŕdačky ubíjajú a serú.
Neorumiem, preco si definovala dobru zenu ako niekoho, kto poslucha na slovo ako psik???
A ano, pacila by sa mi dobra zena v zmysle, ze ma ma naozaj rada, jej na mne zalezi, nepodvadza a celkovo nesekiruje, nerozkazuje, ale vie viest konstruktivny dialog a robit kompromisy (to predpoklada, ze ma aj vlastny nazor, ale nema potrebu ho nasilu pretlacat)
A hej, taku som este nestretol, takze ak by ste niekto taku poznal, napiste mi kontakt na nu do TSky. Dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mne by sa moc nepacila zena ktora si nepresadi rovnocenne somnou to co chce by to bola len pritaz
2. páčia? to závisí od toho ako vyzerajú.
3. ale pýtaš sa na to či vyhovujú. nevyhovujú. nudia. rozprávať sa s nimi je ako písať blog. nulová odozva, v podstate. potrebujem a chcem v partnerke konverzačného partnera a sanity check. človeka čo bude rozumieť a chápať, ale bude ma upozorňovať keď je to čo hovorím odveci, a bude spolupracovať a posúvať úvahu ďalej najlepšie AJ smermi čo (by) mi (nikdy) nenapadli. keď poviem pičovinu tak upozorní že je to pičovina a v pojmoch ktoré chápem a som schopný akceptovať vysvetlí prečo. keď poviem niečo čo dáva zmysel, reaguje že to dáva zmysel spôsobom ktorý vnímam a cítim, a následne posunie myšlienku tým zmyseldávajúcim smerom ďalej.
a tak.
prívesky ma nudia a ubíjajú a iritujú rovnako veľmi ako ma chronické zdrbávačky a pohŕdačky ubíjajú a serú.
keyword: ROVNOVÁHA
A ano, pacila by sa mi dobra zena v zmysle, ze ma ma naozaj rada, jej na mne zalezi, nepodvadza a celkovo nesekiruje, nerozkazuje, ale vie viest konstruktivny dialog a robit kompromisy (to predpoklada, ze ma aj vlastny nazor, ale nema potrebu ho nasilu pretlacat)
A hej, taku som este nestretol, takze ak by ste niekto taku poznal, napiste mi kontakt na nu do TSky. Dakujem.
@tangerina mne hej