najviac ma zaujal film The woman in black. ziadne mimozemske bytosti pochutnavajuce si na pozemstanoch, ziadna umela krv striekajuca v kazdej scene, ziadne nasilie, boje, ziadni upiri, vlkolaci.. iba ludska beznadej, nestastie a neuprosny osud nad ktorym nikto nevyhra.
tak a upresniť by sa nedalo či starší, novší, ducharina ... a po. lebo takto ťažko .... ale tak hmm V moci diabla, Stiahni ma do pekla, Blair Witch, Evil Dead....
cernobylske denniky nie su v nicom dobre, nie je to poriadne vysvetlene, ma to uplne tuctovy hororovy scenar, nic tam dokopy nevidno, hned na zaciatku sme vedeli ak to bude pokracovat ked sme to pozerali lacny slaby film
nechápem čo vidíšna hororoch, to neustále napätie, strach ničí podvedome dušu človeka, pozeraj radšej krásne filmy o láske, prírode, ktoré povznášauju ľudskú bytosť, čerpaju z nich silu a lásku...
horory točia narušení ľudia zotročení samotným satanom .......filip
@neoriginalna tak tak polka filmu sa ani nedala rozoznať, lebo svietili s jednou pridrbanou baterkou a keď tam pobehoval ten zmutovaný medveď... tak to ma teda dostalo
Sice som ich videla plno,ale fakt si nespominam na ziadny fakt dobry. Čo je dobrý horor? Čím. viac sa bojis,tým je lepsi? Niektore su len nechutne,su tam explicitne vraždy, a to. Najnehororovejsi horor bbol Lovci trolov...no podla teba mozno bude dobry...
@kissmeplease Ja osobne by som to tam nezaradil . Horror je strašidelný a ako že by som sa bál pri Saw to ako fakt nie , skôr mi to prišlo nechutné a nepríjemné , ale nie strašidelné .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.imdb.com/title/tt1457767...
idsk%C3%A1+stono%C5%BEka" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku filmy.kinotip.cz">» filmy.kinotip.cz/index.php?s id...
A inak neviem, ešte som nevidela žiaden horor, ktorý by ma dostal do kolien ale tak asi najobľúbenejšie sú pre mňa SAW a The Cube (Kocka)
cernobylske denniky nie su v nicom dobre, nie je to poriadne vysvetlene, ma to uplne tuctovy hororovy scenar, nic tam dokopy nevidno, hned na zaciatku sme vedeli ak to bude pokracovat ked sme to pozerali lacny slaby film
horory točia narušení ľudia zotročení samotným satanom .......filip
každý ma slobodnú vôľu a môže sa rozhodnúť, nebo alebo raj...
kto si vyberie nebo vie čo má robiť, kto peklo, nech si užíva všetkí svetské radosti, diabol sa mu za to odmení
filip
pri mojej osobne by som povedal, že to nie je strach ale rešpekt pred Bohom Stvoriteľom...
ano som nejaký ..........filip
@n0win0u
neviete,kde ten film pozriem alebo stiahnem?(aspon s titulkami eng)
Sice som ich videla plno,ale fakt si nespominam na ziadny fakt dobry. Čo je dobrý horor? Čím. viac sa bojis,tým je lepsi? Niektore su len nechutne,su tam explicitne vraždy, a to. Najnehororovejsi horor bbol Lovci trolov...no podla teba mozno bude dobry...
Rec
Silent Hill
Mama
Drag Me To Hell- celkom vtipný horor inak
Silent Hill
30 dní dlouha noc
Grove Encousters 1,2
krváky : Pach krve 4
Texaský masaker motorovou pílou