Noo, zlatká moje... Potrebujem od vás poradiť nejaký dobrý film, niečo historické, hororové, psychologické... zaujímavé, aby som aj po skončení titulkov mohla nad ním premýšľať.... Ďakujem
pozri si nejaký americký film z prostredia teenagerov a po skončení môžeš rozmýšľať ako môže byť niekto taký dementný odporúčam takú "lahôdku" ako high school musical
hm dobry film bolo V for Vendetta- trochu psychologicke, mierny hist.podtext, torchu realisticke a trochu scifi (VB bol despota celeho sveta, a proste taky typ sa chcel pomstit) troch romanticke...dobry film
heh, na novy rok sme s kamoskou pozerali taky o dvoch kuzelnikoch, ktori boli navzajom rivali a brali si svoje triky, inovovali ich a tak, odohravalo sa to na konci 19.storocia, Tesla tam akoze vynasiel stroj, ktory z veci a ludi dokaze sptavit dvojnika, ktoreho jeden z tch kuzelnikov vyuzil na jeden trik - za sekundu sa premiestni 50 yardov...komplikovane to tu vysvetlovat, lebo fakt budes nad tym dejom rozmyslat, preco to prave tak bolo a preco jeden kuzelnik zabil dalsieho, ked ten jeden bol odsudeny a sedel vo vazeni
ale nazov ti nepoviem...
horor: REC
historický: Kráľovstvo nebeské
psychologický: I am Sam
na zamyslenie, ale nezaručujem úspešné výsledné pohľady: Stay, Donnie Darko (mňam), The Fountain
Da Vinci by som skor odporucala precitat, film sa mi az tak nepacil....Toma Hanksa moc nemam rada, ale je dobry herec...ale do Da Vinciho kodu mi nesadol ....
Ešte dodám, že v slovenčine sa to volalo dokonalý trik a že si to fakt nemohla odporučiť lepším spôsobom keď si tam vypísala polku zvratov, ktoré sa v tom filme udejú ...
Spomínané Memento bolo predvčerom na Markíze ... A tam sa uázala genialita ľudí zvnútra ... Každú bezduchú kravinu predostierajú ako megafilm a takúto mňamku dajú o jednej v noci ...
A len tak btw. odveci by nemuselo byť Dogville ... Nenazval by som ho historickým, lebo neopisuje žiadnu historickú udalosť, ale odohráva sa pred nejakými tými rokmi v Amerike ... A psychológie postáv si tam človek užije ozaj dosť
children of men, pí, erquiem for a dream, The Fountain, butterfly effect, a ztých novších je fajn aj taký ironman či batman no jo...divné spojenie drasticky psycho filmov s komiksovými hrdinami..ale that´s me bejbe DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale nazov ti nepoviem...
historický: Kráľovstvo nebeské
psychologický: I am Sam
na zamyslenie, ale nezaručujem úspešné výsledné pohľady: Stay, Donnie Darko (mňam), The Fountain
a som debil, zabudla som na ruskú tvorbu: pozri si Solaris, ruskú verziu, pekné psycho, alebo Otec i syn, to chcem vidieť ja
The tenant
Repulsion
a ja neviem, to mi len tak spontanne napadlo, neviem, co za filmy ti sedia
Volá sa to the prestige
Ešte dodám, že v slovenčine sa to volalo dokonalý trik a že si to fakt nemohla odporučiť lepším spôsobom keď si tam vypísala polku zvratov, ktoré sa v tom filme udejú ...
A len tak btw. odveci by nemuselo byť Dogville ... Nenazval by som ho historickým, lebo neopisuje žiadnu historickú udalosť, ale odohráva sa pred nejakými tými rokmi v Amerike ... A psychológie postáv si tam človek užije ozaj dosť