Áno, videla som, rec bolo fajn, najviac sa mi páčila 3ka, genesis @xy12345 @dee99 hory som videla, 1ka bola super, 2ka už bola slabšia ale cabin som nevidela, je to niečo typu zombie alebo nejak tak?
To cabin fever. Je ze ide partia na chatu a z vody alebo z niecoho tam dostanu smrtelny virus ktory ich bude postupne zabijat, 1tka sa mi lubila ale za nejak dobry horor by som to asi nepovazoval ... Este ma napadlo - stvrty druh je dobry horor, alebo denniky cernobylu alebo eden lake ... Ja uz horory nepozeram lebo mam pocit ze vsetky co za to stoja som uz videl ... @nguyenphuongthuy
Áno to som videla prednedávnom, som čakala iný koniec, že ten začiatok bude vlastne aj koncom @ebenhreben @xy12345 som na tom nápodobne, preto už neviem čo ďalej pozerať, štvrtý druh aj eden lake som videla, dalo sa @cobra metro bolo super, to som videla ešte som videla aj ďaľšie 2horory, podobnému metru, tuším polnočná jazda, a ešte jedno na ktore si neviem spomenúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@dee99 hory som videla, 1ka bola super, 2ka už bola slabšia ale cabin som nevidela, je to niečo typu zombie alebo nejak tak?
@xy12345 som na tom nápodobne, preto už neviem čo ďalej pozerať, štvrtý druh aj eden lake som videla, dalo sa
@cobra metro bolo super, to som videla ešte som videla aj ďaľšie 2horory, podobnému metru, tuším polnočná jazda, a ešte jedno na ktore si neviem spomenúť
Celý dej: asi to zhrniem. Je to celé o vedierku a kopatke.