Ludia, prosim vas co tu ste z BA... Poznate nejaky dobry podnik, krcmu alebo klub, kam sa da ist? Nic preplnene debilmi... Niekde kde je fajn atmosfera
V poslednom case chodievam do Primi pod Michalskou branou, da sa tam dobre najest, je to tam pekne a aj normalny ludia kamoska chodi do Le CLub v starom meste co je vlastne tiez od firmy co ma Primi a na ich stranke primi.sk najdes dobre podniky, ale pokial chces aj nejake dobre kludne miesto tak odporucam St.Germain na Obchodnej, je tam mily personal a je to skvele miesto, ktore posobi tak nostalgicky a ked prsi a si tam a pozeras si tie stare veci tak citis taku zvlastnu atmosferu ako keby si sa vratila v case
@9 Ak máš rada napr. DnB, tak sa ti tam páčiť bude. Je tam priateľská atmosféra, celkom fajn prostredie, ... No veľa ľudí tam býva pod vplyvom marihuany, alkoholu, atď...
A je tu nieco take, kde sa da aj tancovat aj si vypit a posediet? Lebo nieco ako Dopler al. Saint-tropez fakt nemusim No dakujem vam Pobeham ich vsetky
no subclub rozhodne ak sa chceš vyblázniť, na posedenie s kamošmi Café Kút, EXIT, Vydrica, Cafe DelVia...alebo ešte Azyl, aj keď vysoká pravdepodobnosť mladých ľudí okolo 16 rokov....lacno, ak sa chceš schlastať tak Plťka..no a disco a také veci teda nebudem radiť, ke´d nechceš ...ale naj je kúpiť fľašku a ísť na hrad...krásny výhľad
@ Tak kazdy preferuje nieco ine.. Ja potrebujem nieco, kde sa da poriadne odreagovat, nieco si dat, zatancovat.. Nejaky ten koncert... V Subclube som este nebola, tak neviem... Mozno budem mat nan rovnaky nazor ako ty...
och a ano este ta Plťka koli lacnemu pitiu a cas od casu tam aj hra hudba, aj v tej Vydrici som raz bola a bolo to tam fajn- kaviaren- posedenie, Medicka i ked to neni podnik, a klasika klasík Machnáč- ako som mohla zabudnut! xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Intrák -> Billa -> tráva pod Šturákom -> ???
Na pivo zas odporúčam napr. KGB, Slovakpub(tu síce na pivo dlhšie čakáš, ale má to svoju atmosféru), Patrónsky pivovar, atď...
RIO , Antinori
zážitok na aký nezabudneš...
a potom take luxusne tym davam prednost - Trafo, Le club, Kartel, Fashion club...
alebo ufo,tv veza ....
A aj keď som tam bola len raz, tak sa mi páčilo v Dunaji ..
1. Subclub (!!!)
2. Randal
3. MMC
ostatne miesta party razenia: hopkirk, batelier, cvernovka
kaviarne: Axioma (rajskaúcintorinska ulica, skratka za tescom v meste), Cafe Kút (pri Michalskej vezi), uz spominane Bistro St.Germain, Depresso
daj vedet ci sa niekde pacil
A ešte by som povedala že Rock´n´Roll club, keby nebol tak straaaaašne dˇaleko...