na čo do fitka ked si môžem kupiť nejaký prístroj a doma cvičiť , ja nie som leniva ste ma asi zle pochopili ja hladam čosi na čom môžem doma cvičiť lebo teraz ide zima a vonku sa moc nebude dať cvičiť.......
veslarsky trenažer... hmmm... mňa to hneď prestalo baviť, ale na ruke je to super a máš tam aj také hry, najdrbnutejšie sú rybky, lebo tie neviem hrať a na brucho ti to trochu pomôže tiež, ale podľa mňa sú najlepšie brušáky a taký ten otáčací sa tanier na boky (ale keď máš dva, dá sa s tým robiť oveľa viacej), mám ho doma a je super... navyše to nie je drahá záležitosť... alebo cvič podľa dvd aerobic alebo podobne... máš pravdu, ani ja nemám čas chodiť do fitka, lebo teraz mám veľa učenia, tak si to aspoň takto vynahrádzam, anvyše je to dosť drahé, takže sa ti tam neoplatí byť na polhodinu...
kup si bicykel a to ti staci na nohy, brucho. ale zas ten elipticky trenazer je skor na cele telo a tiez neni velmi drahy, ked hladas, ale rychlo ta to prestane bavit, radsej bicykel podla mna. alebo ovela lacnejsia varianta fit-lopta.
stehná a ruky? no jednoznačne dokladanie v tescu mám taký ten nechutný sval na stehne až to bolí, skvelú riť....a to vďaka zdvíhaniu (rovnako ako keď sa zdvíha činka treba to zdvíhať) a temer svalnaté ruky z vykladania
ale len strava nepomôže a človek ked robí naplno každy den, tak nemôži si dovoliť mať nejaké diety.....treba si telo aj vyformovať a to stravou nejde........
@karatehusky pre jakých lenivcov, keby som ja leniva tak potom by som nechcela pristroj na cvičenie doma.....ty asi nepoznáš bežiace pásy, trenažery a tak ???? nechcem mínat peniaze na fitness centrá ked možem cvičit doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov