Chcela by som pripraviť asi 3 min. video, ktoré by sa skladalo z krátkych ukážok do toho by šla hudba. Potrebujem nejaký program, v ktorom by som to urobila, ale aby mi to video uložilo vo formáte, v ktorom by som to mohla potom hodiť na net. Máte nejaký
Skús Windows Movie Maker, ak máš. Je najviac easy a malo by ti to stačiť. Ak nie, stiahni Sony Vegas Pro, aj keď je o dosť zložitejšie. Prípadne sú rôzne ďaľšie programy, Adobe Premiere CS4 (alebo CS3, CS5), Avid Media Composer, ak máš Mac, čo pochybujem, tak Final Cut Pro.
@602 dík že ma hodnotíš na 12ročného chlapčeka, až také sklamanie? Nerobila som také video tak sa pýtam. Sú tu aj stupidnejšie diskusie, myslím si. A trial verzia by mi nevadila lebo to chcem len zbúchať a program odinštalovať. Je to len jedno video.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.slunecnice.cz/sw/freemake-vid...
alebo
» www.slunecnice.cz/sw/quick-media-...
nemusíš si tak vobec stahovat tie velke a narocne programy este k tomu v trial verziach.