Keď sa hovorí o učiteľoch, tak väčšinou len s opovrhnutím a v zlom. Lenže medzi nimi sú určite aj takí, ktorí si zaslúžia našu úctu a rešpekt. Mali ste takých a ak áno, akí boli a čo vás učili?
My mame takeho triedneho...aj ked nie vzdy s nim vo vsetkom suhlasime..ale vzdy pomoze,poradi..s par ludmi z triedy chodi na rockove koncerty a dokaze nas genialne zorganizovat
dost mi to pride take divne, lebo ja nehovorim o uciteloch len s opovrhnutim a zlom ci jako to autorka vyjadrila...naslo sa a aj sa najde mnoho ucitelov v mojom skolskom studiu na ktorych budem spominat len v tom dobrom, hned ich mam momentalne viacej ako par co ma ucia...a ti co ma este len ucili...
Sú takí... síce... aj moji rodičia sú učitelia... ale neviem, ako ich hodnotia žiaci xDD ale tak ja mám strašne dobrú a milú fyzikárku x) preto je aj fyzika môj najoblúbenejší predmet
Ja som teraz prisla na SSSOP SE a vsetci ucitelia mi vraveli.. Ta skola je zla a take. AS teraz som tam uz 3 mesiace a velmi sa mi paci uplne vazne.. Rada chodim do skoly . Kazdemu prajem mat takych profakov akych mam ja!!!!§ Vsetci sa tam snazia vyhoviet vsetkim poziadavkam.. Ale to bude asi tym ze je to sukromka a plati sa tam.. Ale mne je to jedno proste mam ich vsetkich rada
Skor je to sukromna stredna odborna skola. A Najlepsi profesor je Petras, Talla ty su suprovi ale mam radsej Petrasa a to hlavne preto lebo uci informatiku.Tu milujem a milujem aj PC
nojo....o vsetkych vravime aky su blby...ja terza idem na strednu a ked si spomeniem akych som mala vlasne skvelych ucitelov nehovoriac o mojom triednom a anglictinarovi.....chcem plakat.....
nas dejepisar.. super ucitel a zaroven v sukromi uzasny clovek.. a este uci aj moj naj predmet ta.. a nas matikar, matiku sice neznasam ale on je perfektny na nej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aj biologicku
A to že som sa s takými stretla dokonca s niekoľkými beriem ako úplný zázrak
A čo dejepis a matika?
a este zo zakladky byvala triedna, hoci sme ju najskor nemali radi, ale ptm bola uzasna a na zakladke bolo omnoho lepsie a aj lepsi profaci...