teším sa velmo na ďalšie časti...a ešte aj dnes som siu kusek pozrela si titulkami radšej lebo včera sa mi na ne čakať nechcelo...rozumela som dosť vela ale sontarianovi skoro nič len som vedela že je to vtipné im the clever one, and you´re potato one!
len Tardis ma zabolela.... i like old Tardis... old Tardises are cool! a hento wannabe tardisiatko ktoreho vnutro sa točí... to je jak v nejakej suťaži o milion....ale čarovne to bolo aj keď na vraždiaci stromček v Christmas Invasion to nemá
@skip@cathy to je tak zlaté že to dívate postupne keď si spomeniem na to ako som to ja dívala
@skip nehovor mi že som ho zradila!!!! preto som hot ak divala, lebo som bola tým nadšená najprv 5., 6 sériu, potom druhú, potom polku prvej, polku tretej, Torchwood jedna, potom durhé polku prvej série potom posledné tri časti tretej serie, potom torchwood 2, potom ostatne tretej serie a potom na striedačku 4 sériu aj to som videla end of time skôr ako predošlé diely a inak ako som divala 4 seriu tak medzit ým som si priebežne 7 seriu kukala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale bolo to super!!!
Clara je super.
a dalsie casti budu v APRILI
Ale všetci sú z toho nadšení, navyše som rada, že mám ešte pár dielov na pozeranie aby som nemusela čakať tie štyri mesiace!
Inak @ouch tvoj avatar je mätúci, pretože vždy keď vidím tvoj komentár, ale ťa tagujem mám pocit, že si píšem s Amy.
len Tardis ma zabolela.... i like old Tardis... old Tardises are cool! a hento wannabe tardisiatko ktoreho vnutro sa točí... to je jak v nejakej suťaži o milion....ale čarovne to bolo aj keď na vraždiaci stromček v Christmas Invasion to nemá
@skip @cathy to je tak zlaté že to dívate postupne keď si spomeniem na to ako som to ja dívala
citali ste uz o tom, ze doctor who ma byt aj film a ma ho rezirovat David Yates ten co robil aj harry pottera?
ale este som nenasiel nic o tom konkretne, len ze to bude robit
ci nahodou nemate o tom viac info
pekný guláš čo? @ladyofcarnage šlo poraziť za to
@mefistofel .... toto vyzewrá lacno! a neutulne....a tak,.... take.... i miss my old Tardis :/
ale o tom som nepočula ale najradšej by som tam videla aj Ecclestona, Tennanta, Donu, donna´s grandpa, rose a môjho Mastera
@ouch kto by nepostrehol "Pond" :/
alebo gotcha.
alebo jej okuliare.
a preto nie som tym filmom nadsena.