@johny154 múdry si jak papuča, tieto veci nie je ľahké gúgliť, tiež to nikdy neviem nájsť, čo ja mám stránky tak to mám väčšinov tipy z tumblr od báb čo mi pošlú link do správy.
@cathy zalezi od serialu GOT, Walking Dead...a neviem ake este...v pohode najdes aj tak ako som to spravil ja nevedel som ze pri Doctor Who je to inak...prepac
@johny154 trištvrtina tých linkov a stránok čo nájdeš v googli ti je na hovno, lebo nič z toho nefunguje, tie naše online seriálové stránky tak to je na plač, lebo predabujú aj erdžanie koňa, neviem kde je problém postovať linky na origoš videá bez dabingu.
A celkovo narážam len na pointu, že skôr ako to vygoogliš to podľa mňa zistíš keď sa niekoho spýtaš, ja mám takto vychytaných pár super stránok, na ktoré nedám dopustiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A celkovo narážam len na pointu, že skôr ako to vygoogliš to podľa mňa zistíš keď sa niekoho spýtaš, ja mám takto vychytaných pár super stránok, na ktoré nedám dopustiť.