Čo si myslíte o tejto dohode? Podľa mňa cez leto je to úplne bezpredmentné, keď nechodím do školy a zvládnem potiahnuť aj 8 aj 12 hodín, prečo by som mala pracovať len určený čas?
lebo štát je piča... proste ...však aj v mojej robote... mali sme povolené na mesiac 80 hodín... teraz len 56 o___O skrz jebnuté zákony...a decká pod 18 majú len nejakých biednych 22h?
proste nech nikto neštuduje, ked tak tak externe ench idu do robot, jebu penaze do obvodov a je to... nadherna logika
@1 no to si mala blbé, ja by som mala šťastie v tom, že by som bola v zahraničí ak to vyjde.. ak nie, tak na kúpalisku a tam by sa to možno obísť dalo...
@2 ja v škole väčšinou prespím, ale čo sa týka práce, je to so mnou ináč, viac ma to baví, viac vydržím, raz, keď som mala 14 pomáhala som v krčme načierno a kolegyni prišlo zle a ťahala som 16 hodín ale to som už bola unavená ale 16 hodín je iná káva...
@3 ja teraz roznášam letáky pre Kaufland a tiež mám na týždeň 7,5 hodiny a niekedy sa to nedá stihnúť... lepšie by mi bolo keby som to mala rozložené na 3 dni a nie 2 dni po škole čo prídem rozbitá z nej.. no logika nášho štátu je nepochopiteľná...
@4 to je hlavný problém, že sme podcenení... a navyše cez leto, keď nemám nič na práci, chcem si zarobiť ale nemôžem...
Da sa to obist tak, ze v zmluve budes mat, ze si tam robila 2 mesiace, alebo 2 a pol, a budes robit len mesiac, ale za to viac hodin... uplne v pohode.
@thegoodlucy toto cisto zalezi od tvojho zamestavatela, tu ti to nepovie nikto
casto sa vela veci obchadza, napr to ze mozes zarobit len 150evro za mesiac a podobne vyplody chorych hlav co to vymysleli a za co by som ...ach nic lebo zas sa naseriem
je to cisto na dohode medzi tebou a tym co ta zamestna
@nixxina hah ja som počula že študent nemôže zarobiť viac ako 68€ či koľko.. tak nejak to bolo..
@depropex aj ja som robila na čierno a je to o dosť lepšie, fakt na tú DPH sa toľko minie že koniec... viac ani netreba.. aj tak tieto sprosté odvody a všetko... všetko si len politici a spol hrabú..
Ono to tuna je všetko na chuja,keďže keď chceš robiť cez leto viac,odvedieš na odvodoch neskutočné peniaze... Jedine ti ostáva obchádzať zákony a robiť na čierno.
Ale hlavne,že poslanci dostali nové notebooky za nehorázne peniaze a študenti tu nemajú pomaly z čoho vyžiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
proste nech nikto neštuduje, ked tak tak externe ench idu do robot, jebu penaze do obvodov a je to... nadherna logika
preto všetko robím neoficiálne
@2 ja v škole väčšinou prespím, ale čo sa týka práce, je to so mnou ináč, viac ma to baví, viac vydržím, raz, keď som mala 14 pomáhala som v krčme načierno a kolegyni prišlo zle a ťahala som 16 hodín ale to som už bola unavená ale 16 hodín je iná káva...
@3 ja teraz roznášam letáky pre Kaufland a tiež mám na týždeň 7,5 hodiny a niekedy sa to nedá stihnúť... lepšie by mi bolo keby som to mala rozložené na 3 dni a nie 2 dni po škole čo prídem rozbitá z nej.. no logika nášho štátu je nepochopiteľná...
@4 to je hlavný problém, že sme podcenení... a navyše cez leto, keď nemám nič na práci, chcem si zarobiť ale nemôžem...
@5 preto hľadám neoficiálnu cestu
casto sa vela veci obchadza, napr to ze mozes zarobit len 150evro za mesiac a podobne vyplody chorych hlav co to vymysleli a za co by som ...ach nic lebo zas sa naseriem
je to cisto na dohode medzi tebou a tym co ta zamestna
ja robím na čierno a som rád že tejto banánovej republike neodvadzam ani korunu, dosť čo odvádzam pri nákupe vecí DPH
@depropex aj ja som robila na čierno a je to o dosť lepšie, fakt na tú DPH sa toľko minie že koniec... viac ani netreba.. aj tak tieto sprosté odvody a všetko... všetko si len politici a spol hrabú..
proste tento štát si zaslúži len ojebávať, tak ako on ojebáva nás
Ale hlavne,že poslanci dostali nové notebooky za nehorázne peniaze a študenti tu nemajú pomaly z čoho vyžiť...
@nixxina to je proste zdieranie ľudu... teraz mám čo, ísť za političku, aby som sa mala dobre? a odrbávať štát ako oni?...