To clovek ani nevie kolko dievčat robí prostitútky
Ved aj tu na birdzi viem zhodou náhod o dvoch dievčatách, čo robili prostitútky. Obe svojho času dosť aktívne (jedna sem ešte občas príde a druhá tu na birdzi nebola prihlásená už cez 3 roky) a jedna z nich veľmi "múdra" a relatívne obľúbená aspoň u väčšiny tých (pre mňa) divných ľudí na birdzi
Aj keď ony sa asi považovali za "luxusné spoločníčky"
@montgomery tu verejne to určite písať nebudem, keďže by to logicky mohlo vyústiť do súdnych naťahovačiek, kde ja by som musel dokazovať v akej “agentúre” to boli zapísané. Zároveň tie agentúry neposkytujú oficiálne sexuálne služby (lebo to je protizákonné, čiže v konečnom dôsledku by som musel dokazovať, že s niekym mala realne pohlavný styk, čo by bol paradox, ked obom dohadzovala “pracu” agentúra, ktora sa oficialne venuje prave poskytovaniu tzv. “luxusných spoločníčok”. Ale oficialne tiez sex. Sluzby neponúkajú, tak isto ako oficiálne sexuálne sluzby neposkytuje ani bordel Ešte dodám, že na stránkach tej agentúry ani nemali svoju fotku vybral si si dievča podľa výzoru na fotke z ponuky a prišlo ti úplne iné dievča.
V každom prípade mne ziadne behanie k fizlom ani na sudy netreba. Toho mam dost aj bez toho, mimo to, mi tie dve dámy, ktoré boli zároveň aj kamarátky, nestoja za to, aby som im takto venoval svoj cas behaním po štátnych orgánoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ved aj tu na birdzi viem zhodou náhod o dvoch dievčatách, čo robili prostitútky. Obe svojho času dosť aktívne (jedna sem ešte občas príde a druhá tu na birdzi nebola prihlásená už cez 3 roky) a jedna z nich veľmi "múdra" a relatívne obľúbená aspoň u väčšiny tých (pre mňa) divných ľudí na birdzi
Aj keď ony sa asi považovali za "luxusné spoločníčky"
V každom prípade mne ziadne behanie k fizlom ani na sudy netreba. Toho mam dost aj bez toho, mimo to, mi tie dve dámy, ktoré boli zároveň aj kamarátky, nestoja za to, aby som im takto venoval svoj cas behaním po štátnych orgánoch.