Zalezalo by od vela faktorov ako by som sa k tomu postavila. Ak by mal ist sediet za to, ze ukradol kabelu zemiakov no mam v pici, pohoda Ak by to bolo za vrazdu, sorry odser si co si si narobil. Aj ked neda sa to takto zjednodusit. Takisto - partner s ktorym zijem trebars 20 rokov? Alebo som s nim pol roka? Nemozem s urcitostou povedat ani ano, ani nie.
Pohľad z druhej strany... ak by som spáchal trestný čin, tak by som si zaň niesol aj patričné následky a NEDAJBOŽE do toho zaťahoval priateľku, aby som sa vyhol trestu . Je to úbohé...
Pre svojho priateľa by som klamala aj na polícii ba aj na súde a za neho by som išla aj do väzenia. Proste by som sa obätovala. Pre neho by som aj zabíjala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale inak takto..
za prve: nemyslim ze by som si za partnerku vybral niekoho kto by sa chystal spachat trestny cin..
za druhe: ak by take nieco chcela spachat myslim ze ako jej partner by som to zistil ci sa dovtipil
po tretie: ak by sa to i napriek tomu vsetkemu stalo.. prichadza prehodnotenie.. klamat kvoli niekomu kto oklamal.. a v tom mam myslim jasno....
vsetko zavisi na situacii je pravda.. avsak..
Ale to len tak z fleku, v praxi by určite záležalo odo okolností ...
Pretrhni ten špagát a poriadne.